2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول ک خوندم همش گفتم خااااک تو سرت تو دیگه زن نشی 😐فکر کنم فقط منم ک نمیدونم اینایی گفتن چیه

اینجا سرزمین عجایب نی نی سایته نه دنیای واقعی عزیزم 

خیلیا هستن فقط رویاهاشونو میان میگن 

زندگی خودتو بچسب با عقاید خودت یه موقع فکر نکنی تو چیزی کم داری یا ارج و قرب نداری عزیزم 

یه زن خوب باید ب وضعیت اقتصادی همسرش نگاه کنه 

حالا نمی‌گم از خودش و خواسته هاش بزنه ولی در حد معقولش نه چیزای اضافه فقط برای کلاس گذاشتن و‌....

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
من که کچل شدم رفت از بعد کرونا

من کرونا نگرفتم واکسن هاش هم نزدم ولی بخداازشونع کردن مو هام هراس دارم آنقدرها میریزه😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
منم عین تو خرجام

تازه من لیزرم رو ۷ ماه یه بار میرم دو تمون هم نمیشه ...

چون موهام کمه با یکی دو جلسه اوکی میشه 

خرج لباس و اینامم خانوادم میدن ، کادو میخرن و کلا لباسامم خدا میرسونه 😂

خرجم الان در ماه ۱ یا ۲ تومن میشه خداییش 

عه؟بعد مشکل تنبلی تخمدان دارم برا اونه ک موهام مردونه شده بازم جواب میده یا نه؟چون شنیدم برا اونایی ...

راستش اره منم شنیدم باید کنترل بشه 

باز برو بنظرم یبار پیش متخصص اون کامل برات میگه

اینجا سرزمین عجایب نی نی سایته نه دنیای واقعی عزیزم خیلیا هستن فقط رویاهاشونو میان میگن زندگی خودتو ...

شوهرم نکه نداشته باشه داره خسیسه نمیدع ی کلاس ارایشگری ساااده رفتم ک صورتمم خودم اصلاح میکنم و اصلا رنگ ارایشگاه رو هم سال تا سال نمیبینم حالا مثلا بهش بگم ۵۰۰بده بابت ارایشگاه سکته میکنه اونقد براش غیر قابل باوره ...

شوهرم نکه نداشته باشه داره خسیسه نمیدع ی کلاس ارایشگری ساااده رفتم ک صورتمم خودم اصلاح میکنم و اصلا ...

اینکه خیلی بده 

کوتاه نیا از خواسته های واجبت وقتی میبینی داره 

وظیفه شه 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
دخترا من میخوام تازه روتین پوست م رو شروع کردم.اول رفتم درباره ش سرچ کردم؛نهایتا متوجه شدم که هر پوس ...

چدا کسی جواب نمیده...؟؟؟؟؟تا الان که همگی روتین پوست جزء لاینفک مخارج ماهانه تون بود!!!عجب آ

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اینجا سرزمین عجایب نی نی سایته نه دنیای واقعی عزیزم خیلیا هستن فقط رویاهاشونو میان میگن زندگی خودتو ...

فکر کنم حق با شما بود!!!!!!😑😤

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻