پرتقال_خونی_۱۰۰ مدیر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 4383 عنوان پسرا بگین ببینم قلیون بله یا خیر❓ | مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 30 پست البته برا دخترا منظورمهدختری که قلیون دوس داره و اکثرا میکشه بنظرتون چطور میاد؟( برای کسی میپرسم این سوال رو ) هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱 امروز | 00:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
injigibi عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 8820 درسته قبول دارمولی وقتی قلیون بیاد ادم هوس میکنهمث مصرف قند مصنوعی که هممون میدونیم بشدت مضره ولی اس ... نه واقعا من تاحالا هوس نکردم ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
میگن_ک_جذابم_9 عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2195 تازه حس خفن بودنم میکنن.خخخ واااای با ناخن های جنی و سیس گنگ میگیرن و مزه و نوشیدنی هم میزارن کناره قلیون😑 آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم...
nasrinrostamii عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 1595 منو شوهرم هرروز میکشیم کلا قلیون جزوی از پذیرایی از مهمونه😅
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 15998 هر گونه علاقه یا اعتیاد به مواد نیکوتین دار یا مخدر ، بده دیگه پس گزینه ی صحیح خیر میباشد😅 شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
zaraaaaزارااا عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1589 قلیون عادیه خیلی چیز خاصی نیست خودمم میکشم مثل سیگار نیست که بگن زشته برا دختر وفلان
فعلامجرد عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 117 بستگی داره. مثلا توی خونه بکشه یاهمیشه بره کافه هاپلاس باشه فقط برای یه قلیون. من خودم نمیکشم. کلاتوی عمرم 5بارنکشیدم.اعتقادی بهش هم ندارو اینویجور اعتیاد وخرج اضافی میدونم. بوی قلیون کلاباعث سردردم میشه.ولی اگه که بره اینوراونورمثلاکافه که خودم نرفتم چشمم به خانمی نیفته قطعا جوابم منفی هست یخ فروش جهنم.معلم فراری
انورگودیووف_ عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 615 قلیون نکشیدم تا حالا.ولی کلا دود برا خانم جالب نیست آقا هستم
دخترمدنیام27 عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 3346 نه واقعا من تاحالا هوس نکردم منم تا دوسال پیش لب نزده بودم اما الان هر از گاهی اگه کسی آماده داشت یکم میکشم اونم فشارم میوفته🤣🤣البته خونه خودمون نه پیش دوستان
پرتقال_خونی_۱۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 4383 قلیون نکشیدم تا حالا.ولی کلا دود برا خانم جالب نیست همه دارن میگن قلیون نکشیدنپس اینهمه پسرایی که میکشن کجان پس😑 هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱
injigibi عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 8820 منم تا دوسال پیش لب نزده بودم اما الان هر از گاهی اگه کسی آماده داشت یکم میکشم اونم فشارم میوفته🤣🤣 ... چون تو خونه ما از اول ممنوع بود منم بدم اومدشوهرمم نمیکشه کلا خوشش نمیاد ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
baranpaezy عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 906 چه پسرچه دختر خیردخترباید خااانم باشه متین باشه چیه بشینه هی ازدهنش و دماغش دودبده بیرون 😅
انورگودیووف_ عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 615 همه دارن میگن قلیون نکشیدنپس اینهمه پسرایی که میکشن کجان پس😑 اها ببین زود قضاوت کردی من همه چی کشیدم بغیر از قلیون گرفتی چیشد آقا هستم
پرتقال_خونی_۱۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 4383 اها ببین زود قضاوت کردی من همه چی کشیدم بغیر از قلیون گرفتی چیشد داداش من که فقط تا قلیون رفتم ولی شما به خودت رحم کن😂 هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱
پرتقال_خونی_۱۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 4383 چه پسرچه دختر خیردخترباید خااانم باشه متین باشه چیه بشینه هی ازدهنش و دماغش دودبده بیرون 😅 بنظرم یه دختر میتونه هرجور میخواد باشه ، بایدی درکار نیست و دود بیرون دادن چیز بد و زشتی نیست حالابعضیا اینقد گ.ه میخورن که از دهنشون میریزه بیرون اضافه ش😂( منظورمو به خودتون نگیرید ، اطرافیانمو میگم ) هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱
انورگودیووف_ عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 615 داداش من که فقط تا قلیون رفتم ولی شما به خودت رحم کن😂 خب من تاتهش رفتم از شما از قلیون شروع میشه من ازسیگار یه کام یه کام میشی دیوید بکام. آقا هستم