2777
2789
عنوان

من چرا اینقدر شل و ول ام❗️

68 بازدید | 12 پست

من و یک آقایی از همدیگه خوشمون میومد و حدود دوسال پیش بدون اتفاق خاصی ایشون اومد. وگفت هرچی بین ما بوده تموم شده و امثالهم

من گاهی ایشون زو تو مهمانی ها و خیابون میبینم(نسبت فامیلی داریم)

و انگار تمام بلاهایی که بعد از اون ماجرا ها به سرم اومد فراموشم میشه و دلم مثل یک بچه میشه

تا مدت ها ذهنم درگیر میشه و هی منتظر راهیم که نشون بده و برگردم انگار

شما بفرمایید من چه کنم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جایگزین پیدا کن🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

صادقانه حس میکنم این اولین و آخرین باری بود که تو زندگی از کسی خوشم میومد!

من کلا آدم احساسی ای نیستم و تنها درمورد ایشون انگار من یه حور دیگه ام

این حرفا همش باد هواست ک اولین و اهرین نفر بود و فلانفقط ب زمان نیاز داری

خب الان دوسال داره میگذره و من حتی. یک هزارم اون حس رو جای دیگه ذی تجربه نکردم

و حتی انگار ایشون هنوز به همونشدت روز های اول توی ذهن من هستن

خب الان دوسال داره میگذره و من حتی. یک هزارم اون حس رو جای دیگه ذی تجربه نکردمو حتی انگار ایشون هنوز ...

چون خیلی درگیرشی پیگیرشی ازش یه بت ساختی واسه خودت

چکش نکن نبینش به بدیاش فک کن ببین چطو از دلت بره

چون خیلی درگیرشی پیگیرشی ازش یه بت ساختی واسه خودتچکش نکن نبینش به بدیاش فک کن ببین چطو از دلت بره

صادقانش من خیلی سعی میکنم حتی باهم رو به رو نشیم و حتی شمارش رو پاک  کردم و دیگه چک نمیکنم

همون یک لحظه دیدن انگار همه رشته های من رو پنبه میکنه

صادقانش من خیلی سعی میکنم حتی باهم رو به رو نشیم و حتی شمارش رو پاک کردم و دیگه چک نمیکنمهمون یک لح ...

شاید چون ب اندازه کافی بدی ازش ندیدی زیاد اذیتت نکرده

وگرن من طرف همکلاسیم بود راه ب راه تو دانشگاه میدیدمش ولی فق نفرت بود ک بیشتر میشد تو وجودم

شاید چون ب اندازه کافی بدی ازش ندیدی زیاد اذیتت نکردهوگرن من طرف همکلاسیم بود راه ب راه تو دانشگاه م ...

چرا  بیش از اندازه اذیتم کرده چندین بار اقدام به خود کشی کردم حتی که سرانجامی نداشت ولی باز هم انگار نه انگار