2777
2789
من مشکلم خاصه تو تاپیک های قبلیم هست بخون در موردش رحمم عجیب غریبه تنبلی تخمدان دارم شدید شوهرمم ضعی ...

الان من خوندم یکمی .اینقدر بودن همینجا چند وقت پیش خانمه هم خودش هم شوهرش مشکل داشتن چندسال بچه دارنشده بودن یهو معجزه شده بوده بچه دارشده بود. ان شالله واسه توهم معجزه میشه استرس نداشته باش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم چرا نمیری مرکز دولتی هزینه های خیلی کم ای وی اف سن مهم الان خیلی خام مرکز دولتی نتیجه پیدا کرد ...

نمیدونم اصلا چطوریه و کجا باید برم. مراکز ناباروری دولتی هم هست؟ 

من تازه شروع کردم فعلا اقدام هم نکردم 

شرایطی برام پیش اومد و این دکتر رفتم به حاطر کیستم 

همسرم همش ۱۵ درصد از اسپراماش تحرک دارن ۸۵ درصد بی تحرک ،شکل سالم هم ندارن خودم تنبلی تخمدان رحمم عج ...

الهی .غصه نخور انشالله خدا ی بچه سالم و صالح به همه ما منتظر بده دلیل اصلی ناباروری همین استرسه

امروزو زندگی کن😜
عزیزم مطمعنی🥺

ببین من دیگه خیلی دکتر رفتم تحرک اسپرم ها حداقل باید از چهل درصد شروع بشه که خب واسه همسرتون ۶۰ درصده ببین میتونه بهترم باشه ولی بدم نیست مورفولوژی حداقل بائو ۴ درصد باشه واسه شوهرت چهاره این یکم باز کمه ولی افتضاحم نیست این با یه دارو ساده درمان میشه ولی حتما درمان کنه حتما حتما 

من خوندم تاپیک هاتو.ببین نمیدونم تحت نظر پزشک کلومیفن خوردی یا نه. ممکنه اونیکی تخمدانت که خودش فولی خوب داره بخواد فعال بشه و پر از فولیکول بالغ.بعد یسوال. فولیکول‌های اون تخمدان از کجا دفع میشن؟بنظرم برو بیمارستان های دانشگاهی دولتی ،مثلا اگر تهرانی امام خمینی یا شریعتی. تا جایی ک شنیدم خیلی هزینه ها پایین‌تر از جاهایدیگس.یسری جاها ک میگن تا ۹۰ درصد ارزونتره .ی تحقیق بکن.

من مشکلم خاصه تو تاپیک های قبلیم هست بخون در موردش رحمم عجیب غریبه تنبلی تخمدان دارم شدید شوهرمم ضعی ...

ای بابا ناراحت شدم 

البته من خودمم هنوز نمیدونم چه مشکلی دارم خودم و همسرم ازمایشارو فعلا انجام ندادیم 

اما یه تخمدان سالم دارم اون یکی واسه کیست اندومتریومام کارایی نداره 

خیلی سخته نه؟ اینکه یه چیز طبیعی برات بشه ارزو

خیلی سخته دیگ حس میکنم قلبم داره میترکه از ناراحتی هرجا بچه میببینم یا زن حامله همش حسرت میخورم که چرا من نه

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...
آزمایش سمن گل من آزمایش اسپرم آزمایشگاه امکان داره جوابش غلط باشه ؟حتما باید مراکز ناباروری انجام بد ...

ممکنه اشتباه باشه چرا که نه. ۳ روز قبل ازمایش تخلیه داشته باشه ،بعدش تخلیه نشه تا روز ازمایش.قهوه بخوره، ویسه یخ بزاره رو بیضه ها  ببین چطور میشه.

اگر تهرانی ،نیلو و دنا خوبن.یا مراکز ناباروری .

انشالله آرزوهات برآورده بشه عزیزم

بیا برا هم دعا کنیم ایشالا جواب میگیریم بخدا که تنها نیستی ببین منم دوسال هر مااااه شکستم هرماه اشک ریختم دوباره بلند شدم اشکامو پاک کردم و دوباره