من مشکلم خاصه تو تاپیک های قبلیم هست بخون در موردش رحمم عجیب غریبه تنبلی تخمدان دارم شدید شوهرمم ضعی ...
الان من خوندم یکمی .اینقدر بودن همینجا چند وقت پیش خانمه هم خودش هم شوهرش مشکل داشتن چندسال بچه دارنشده بودن یهو معجزه شده بوده بچه دارشده بود. ان شالله واسه توهم معجزه میشه استرس نداشته باش.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین من دیگه خیلی دکتر رفتم تحرک اسپرم ها حداقل باید از چهل درصد شروع بشه که خب واسه همسرتون ۶۰ درصده ببین میتونه بهترم باشه ولی بدم نیست مورفولوژی حداقل بائو ۴ درصد باشه واسه شوهرت چهاره این یکم باز کمه ولی افتضاحم نیست این با یه دارو ساده درمان میشه ولی حتما درمان کنه حتما حتما
من خوندم تاپیک هاتو.ببین نمیدونم تحت نظر پزشک کلومیفن خوردی یا نه. ممکنه اونیکی تخمدانت که خودش فولی خوب داره بخواد فعال بشه و پر از فولیکول بالغ.بعد یسوال. فولیکولهای اون تخمدان از کجا دفع میشن؟بنظرم برو بیمارستان های دانشگاهی دولتی ،مثلا اگر تهرانی امام خمینی یا شریعتی. تا جایی ک شنیدم خیلی هزینه ها پایینتر از جاهایدیگس.یسری جاها ک میگن تا ۹۰ درصد ارزونتره .ی تحقیق بکن.