2777
2789
عنوان

درامدتون ماهی چقدره🙂خرج خورد خوراک و چیزای واجب چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 115 پست
آره همه چی گرونه اما صد تومن هم کم پولی نیست عزیزم

کم نیست آره واقعا 

عید که میشه دیگه شورشو در میارن مهمونا عید امسال پدرم دوتا گوسفند خریده مرغ و گوشتی که از بیرون خرید هیچی دیگه 

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم حدود 30همسرم 34ت چیزی که تهش میمونه 20ت 

بقیه مخارج رفت آمد آرایشگاه خورد خوراک دادن قبض قسط دادن کادو و.... 

مستاجر نیستیم 

مخارج گرونه 

واقعا خدا قوت به خطوط اقتصادی متوسط رو به پایین 

الهی خدا از خزینه غیب بهشون برسونه

ببین بهترین کار اینه که صبح زود بری تره بار سیب زمینی تو میوه فروشی کیلو سی تومن اینجا تو تره بار کی ...

من اصلا خرید نمیرم عزیزم

حوصله شو ندارم صفر تا صدش با همسرمه...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

عصرونه چی میدین پسرای من خوراکی میخرن تو مدرسه هم میخرن تپلی هم هستن

بازم باباش می‌ره بیرون خرید دوتا شون میپرن تو ماشین باز با خوراکی میان آبمیوه و کیک و چرت و پرت .چی بگم فقط حرص میخورم با اینکه خودم کیک میپزم سیب زمینی سرخ میکنم اسنک و سمبوسه میزارم ولی باز عادت دارن به چرا چ پرتای بیرون.زمان ما چی بود می‌بردیم مدرسه لقمه و میوه و این چیزا .انداممون هم خوب بود

الان چندماهه درآمدمدن صفرهست واقعا صفر.

باقرض زندگی میکنیم. حتی باقرض  اجاره خونه رومیدیم.

معلمم هنوزحقوق ندادن . وقتیم بدن انگشت کوچیکه ی بدهی مون تو این مدت نمیشه.

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

حتما تهران نیستی🙂به حرف راحته هی از این سر شهر بری اون سر شهر...

من ساکن کرج بودم با تهران هم خوب آشنام... میدونم بالاشهر یه سری مغازه ها قیمت ها فضایی هست اما الان که ماشالا همه ماشین زیر پاشونه اگه براشون هزینه مهم باشه خرید های زیادشون رو میتونن برن یه مغازه دیگه لازم نیست حتما برن مغازه سر کوچه اما ماشالا اون ورا اوضاع مالی خیلی بهتر از ایناست و براشون چیزی نیست... بعد هم هزینه میوه یه قسمت خیلی جزئی از خرج هاست 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
من اصلا خرید نمیرم عزیزمحوصله شو ندارم صفر تا صدش با همسرمه...

ولی من خیلی دوس دارم 

خدا برکت بده بهتون

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

آهان شما مجردی شوهرش چکاره ست

شوهرش بنگاه املاک داره

جدیدا کارای خرید و فروش خودرو هم انجام میده

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
منم حریفش نمیشم تازه عصرها هم میرن خوراکی میخرن شما عصرونه چی میدین به بچه ها

چون ناهار دیر میخوریم عصرونه نمیدم به پسرم ولی دخترم چون کوچیکه دایم باید به فکر غذاش و خوراکیش باشم 

من ساکن کرج بودم با تهران هم خوب آشنام... میدونم بالاشهر یه سری مغازه ها قیمت ها فضایی هست اما الان ...

میوه رو مثال زدم عزیزم ...

همسرم بازاریه کاملا به بالا پایین قیمتا آشنام...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️