سلام چیکارش کنم اینهمه ببر بیار گچ کن اذیت شد بچم اینهمه هزینه کردم آخرش الان باز میگه درد میکنه نمیتونه دستشو تگون بده خب من چسکارش کنم این بچه رو
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
الان یه هفتس باز کرده . گفته بود صفحه رشدش اسیب دیده برداشت آتل کرد بعد ۲۰روز بازش کرد گفتن بنویس عکس ننوشت گف خوب شده الان باز دیتش دردمیکنه چیکارش کنم
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی کلا دستی ک شکست مثل قبل نمیشه.من یکسالو نیم پیش استخون کف دستم شکست هنوز باد سرد میخوره بهش یا اب سرد میریزم روش درد میگیره شباهم موقع خواب کاهی اوقات زوق زوق میکنن
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
ببر ی دکتر. دیگه حتی عمومی هم ببیری عکس مینویسهولی کلا دستی ک شکست مثل قبل نمیشه.من یکسالو نیم پیش ا ...
پنج سالشه بچم😔 انقد ناراحتم براش
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
گلم طبیعیه منم یک هفته اس بعد ۴۵ روز گچ و آتل پام رو باز کردم گاهی درد داره اما دکتر گفت با روغن زیت ...
من ماساژ ندادم بای میدادم؟
ببرید زیر اب گرم ماساژ بدین اروم اروم با یه چیزی ببندین و سعی کنید گرم نگه دارین تا خون جریان پیدا ک ...
الان یه هفتسباز کردم همون روز اول گفتم ببرم ماساژ میدم نمیدونم چرایادم رف انقد غافل شم ازش 😔
نیاز ب عکس نیست قطعا جوش خورده بعد این مدت اما ماساژ بده و نزار از اون دست زیاد کار بکشه خودش رفته رفته بهتر میشه...چون بسته بوده عصب های اون دست فشار اومده بهشون و درد داشتن طبعیع