2777
2789
عنوان

دلیل کار این پسر چیه بنظرتون پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 86 پست
گرچه به همین راحتی به چشم تجربه نگاه نکردم نابوددددددد شددددددددم.واقعا مردم.جیغ می زدم حتی چون خیلی ...

منم تجربه شکست داشتم خیلی بده خیلی حتی الانم نتونستم فراموشش کنم

امروز فردا میکنم یا اگرم شروع به خوندن کنم چن روز میخونم دوباره ول میکنم

یکی از دلایل امروز و فردا کردن وسواسه 

یکی هم تنبلی 

شما کدومشی؟ 

دست بر دیوار و محتاج عصا دیدم تورا... یار هجده ساله ام پیری برایت زود بود 😭 السلام علیک یا فاطمة زهرا 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهانرابطتون جدی بود؟حرفی از ازدواج میزد؟

ببین گلم اونم خیلی حرفای عاشقانه می زد به شدت زیادددد

هی دخترم دخترم می کرد.

ولی حرفاش در مورد ازدواج هم خب آره می زد ولی من  ته دلم هیچوقت به خاطر اون یهو سرد شدنش قرص نبود.

خواستن واقعی اون شکلی نیست.

همش چشم پوشی می کردم با اینکه می دونستم اشتباهه عشق نابالغ همینه‌.کسی که به بلوغ عاطفی رسیده باشه طرفش رو هرچقدرررر دوسش داشته باشه بازم اشتباهاتی که اذیتش می کنه رو به طرفش میگه و ابرازش می کنه.

داداشم بهم خیلی تذکر می داد می گفت دوست داشتن و عشق همین طوری الکی نیست تا به زبون گفت بگی آره درسته در عمل هست.

حس آرامش بده از خواستنت امنیت...ولی من گوش نکردم آخرشم داداشم نجاتم داد.

رفت باهاش حرف رد

بعد اومد خونه به من گفت تو بدبخت میشی اگه ادامه بدی نابود میشی بذار کمکت کنم آروم آروم کات کنی می دونم خودتم اذیتی نمی خوای قبول کنی گفت من که فلانی رو می خوام یهو باهاش سرد نمیشم اونم حالا که باید بیشترین گرما باشه تا جذب بشیم برای ازدواج 

دیگه کات کردم و نابود شدم قشنگگگگگگگگ زیاده گویی نمی کنم مشخص شد من رو نمی خواست اون طور که باید 

داداشم گفت اگه بعد کات کردنتون ببینم هنوز می خوادت یه فرصت دیگه اجازه میدم بهش بدی و برگردین بهم با اینکه از همه لحاظ از خانواده ما پایین تره فقط تیپ زدن بلده  ولی خب نیومد ..

الان حالم عالیه حتی شاد تر از قبل خداروشکر توو سن کم فهمیدم چطور قدر خودم بدونم