2777
2789
هعی خدا چی بگم ی پسره بود اخلاق 20 فامیل نزدیکمه ولی بخاطر ظاهر ردش کردم🙂

ببین خوشگلم ظاهر پول ....

خیلی زود عادی میشه اول اخلاق دوم اخلاق بعد پول وظاهر ولی بنظرمن آدم هرشب

نون پنیر گوجه بخوره ولی شریک زندگیش اخلاق داشته باشه اینجوری ی عمر آرامش داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از آشناهامون اهل بانه کردستانه اومد خونمون ی دونه از این نایلون بزرگای آجیلی برامون تخمه آورد هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم 

حالا میگه ما تو شهرمون مهمانی میریم اگه تخمه نیارن خیلی بد میدونیم حتی اگه نصف شبم باشه میریم میخریم 

خیلییییی تازه بابا اسیم نسشته رو به روش با پیجامه راه راه طوسی سفید در حالی که دستش تو پیاله تخمه اس ...

اصغر فرهادی هم نمیتونست انقدر دقیق قیلمنامه استارتر رو بنویسه  🤣

ببین خوشگلم ظاهر پول ....خیلی زود عادی میشه اول اخلاق دوم اخلاق بعد پول وظاهر ولی بنظرمن آدم هرشبنون ...

عزیزم اخه اولاش ک همشون خوبن.بعد چند ماه یا چند سال اخلاقشون رو میشه

واقعا جدی گرفتی اون حرفو؟

کلا از اون آدمایی نیستم ک برم تاپیکای قبلی مچ گیری کنم و.. یهو تاپیکی ک نوشتی آیفون بدزدم توجهمو جلب کرد سنتم اونجا دیدم گفتی ۱۳🤷‍♀️

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸
عزیزم اخه اولاش ک همشون خوبن.بعد چند ماه یا چند سال اخلاقشون رو میشه

اره عزیزم میدونم ولی هروقت

نامزد کردین زود عقدنکنینااااااا

حداقل۶ماه تا یکسال نامزدبمون

ی بارم درحد جنون عصبیش کن

ببین واکنشش چیه مردا رو تو

عصبانیت میشه شناخت

ساعت ۱۲شبه...از این به بعد میخوان بیااان! ؟

امشب نمیاد..بعدش خاستگاری رسمیم نیست..قضیه ازین قراره ک همکارشه منم ۲ تا خاستگار شغل ازاد داشتم بابام هم دولتی میخاست..دیگ گفت پسر خوبیه گفته براش زن پیدا کنم میخای بیاد ببینیش؟؟(ینی ب مامانم گفته بود بهم بگه)بعدشم من گفتم نظری ندارم حالا ب پسره گفتن توی مسیر ک میخاد بره خونشون یسر بیا. خونه ما چون بابام قراره چیزی تحویلش بده.دقیق معلوم نیست چ روزی بیاد(تا اخر هفته میاد)