2777
2789
نه متاسفانه یه بارم خواب عزرائیل دیدم

سعی کنید بخونید، خیلی آرامش بخشه 

باعث میشه ترستون نسبت به مرگ کمتر بشه 

دست بر دیوار و محتاج عصا دیدم تورا... یار هجده ساله ام پیری برایت زود بود 😭 السلام علیک یا فاطمة زهرا 🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم شما دعام کنید برگردم سر نماز و قرآن خیلی وقته فاصلهگرفتم

محتاجیم به دعا 🙏

چرا فاصله گرفتین عزیزم؟ 

دست بر دیوار و محتاج عصا دیدم تورا... یار هجده ساله ام پیری برایت زود بود 😭 السلام علیک یا فاطمة زهرا 🖤

بله دوسش دارم افکار منفی رو چه جوری حذف کنم

گفتم بهتون عزیزم 

ایمان بخدا که قوی تر بشه به این باور میرسی که خدا ازشون محافظت میکنه 

همیشه صدقه بده، و با خودت تکرار کن که این صدقه بلا رو از ما دور میکنه ، صحبت با خدا به هر روشی که میپسندی  هم خیلی به آدم آرامش میده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
گفتم بهتون عزیزم ایمان بخدا که قوی تر بشه به این باور میرسی که خدا ازشون محافظت میکنه همیشه صدقه بده ...

من یکی از عزیزانمون رو همینجوری شبش خواب دیدم و صبحش فوت کرده بود از دست دادم برای همین اینجوری که خواب میبینم کلاا دلم آشوب میشه به طوری که کارم میکشه دکتر 

من یکی از عزیزانمون رو همینجوری شبش خواب دیدم و صبحش فوت کرده بود از دست دادم برای همین اینجوری که خ ...

شما مدام ترس از تکرار دارید ، فکر میکنید چون یکبار این اتفاق افتاده ممکنه باز هم تکرار بشه درحالیکه ممکنه اون یکبار تصادفی باشه  

مثلا شخصی توی خیابانی تصادف کرده و وقتی ازون خیابون رد میشه تا مدت ها حس بدی به اون مکان داره و میترسه دوباره براش اتفاقی بیوفته ، 

شاید نیاز دارید پیش یه روان پزشک برید و ازش مشاوره دارویی بگیرید 

استفاده از دارو برای کنترل افکار منفی ذهن اصلا بد نیست و هیچ مشکلی براتون پیش نمی یاد و بعد مدتی هم میتونید کم کم کنار بگذارید ما آدم ها حق داریم بعضی وقتا برای کمک به خودمون راه هایی رو امتحان کنیم که جامعه نسبت بهش گارد داره یکیش همین مراجعه به روان پزشک یا مصرف دارو هست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نمیدونم روز ب روز رفتارای مذهبیارو دیدم از دین فاصله گرفتم

به قول یه بزرگوار... اگه از دین بدت میاد بخاطر اینه که دین رو از آدما میگیری 

برای درمان این حس نفرت، دین رو از منبعش بگیر 

خود خدا و اهل بیت 

مذهبیا ک معصوم نیستن، خیلیا گناه میکنن 

حالا کاری به اون قشر مذهبی نماها ندارم 

یه عده خیلی خاص به ائمه نزدیکن 

چون اونارو نمی‌بینیم یا کمتر می‌بینیم دلیل نمیشه به همه تعمیم بدیم 🌹