باشهدعزیزم ولی خب اره یه مدته دارم خودمو جدامیکنم از قبلا خودم براهمه عحیبه میگن تولابد افسردگی گرفت ...
خب خیلی خوبه که
سطح انرژیتونو نگه دارید
فقط فاصلتونو با یسری ادما ک انرژیشون باهاتون یکیه نیست حفظ کنید
موفق باشید عزیزم خواهش میکنم
ژیـــــنــا🦂 من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا. انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)https://t.me/Hich_zh
راستی من بچه دارنمیشم بادل خوبت وپاکت برام دعاکن ۶ساله❤️
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب خیلی خوبه کهسطح انرژیتونو نگه داریدفقط فاصلتونو با یسری ادما ک انرژیشون باهاتون یکیه نیست حفظ کنی ...
تنهاکسی ک باهاش انرژیم یکی نیس فقط فقط فقط شوهرمه چون هنه خوششون میاد بجراون مابرعکسیم من شادسرزنده خوش صبحت بشدت خوش اخلاق شیطون ولی اون برعکس اصلامحل منوحرفام نمیده بزور بسختی یا نظرمجبوربشه گاهی
ممنونم بازم گلی
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
تنهاکسی ک باهاش انرژیم یکی نیس فقط فقط فقط شوهرمه چون هنه خوششون میاد بجراون مابرعکسیم من شادسرزنده ...
ادامه نمیدم ک خستتون نکنم عزیزم
شب خوبی داشته باشید
ژیـــــنــا🦂 من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا. انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)https://t.me/Hich_zh
خو خوبه دیگه عزیزم💗بنده خدا حق میدم بهش خوشحال بشه چون اینطور بیشتر بهم میاین چشم حتما حتما برات دع ...
ممنونم عزیزدلم خداخیرت بده
ن همش میگه بی نقص باش کی بی نقص بود ک من باشم؟توکل توهینای مادرش وخودش همیشه سکوت کردمو یاب افق خیره شدم باهیجوس بحث تکردم بدهیج احدی نخاسم ولی خب مشکل زیاده کیه ک قدربدونه
ممنونم عزیزدلم خداخیرت بده ن همش میگه بی نقص باش کی بی نقص بود ک من باشم؟توکل توهینای مادرش وخودش هم ...
قربونت ، البته من مجردم و خیلی تو این چیزا وارد نیستم
ولی نظرم اینه که مهم اینه خودت برای خودت ارزش قائل باشی و خودتو دوست داسته باشی، مگه چقدر خانواده شوهر رو میبینی که ذهنت رو درگیر اونا منی و ذهنت رو فرسوده کنی