منم تندم اما مثلا شوهرخالم مرد بشدت اروم و ریلکسیهاما خب عصبانیتش دقیقا مثل ی بمبه
کاش منم مث شمابودم تموم عمرمو باخنده ولبخندای فجیع گذروندم و باحرافیام تونسم همرو جذب اخلاقم کنم باورت میشه اولین باررفتم کربلافقط ازاقامون خاستم منو کم حرف کنه وخندموکمترکنه بخاطر مردای عوضی چون خیلی سخته ترک کردنش
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ممنونمممم عزیز دلمم❤️ایشالا که از این به بعدش براتون جبران کنه همسرتون یه وقتایی پیش میاد تو این روز ...
الان ک سرکاره۲۰روزه میشه ندیدمش اشتی کرد اون روز گف میخام بیام پیشتوبرم گفتم نمیشه ۹۰۰کیلومتر توراه باشی برایه ۳ساعت پیش من بودن چون قبل اینکه بره سرکار ۱۰روز خونه بود۵روز اخرو نیومدپیشم وقتی نازاحته و دلخورخودشو منع میکنه حقش بودخاک برسر😐😂منم گفتم لازم نی دلم شکوندی
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
ژیـــــنــا🦂 من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا. انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)https://t.me/Hich_zh
و هیچ علاقه ای ب اینکه دیگرانو راضی نگه دارم ندارم
ژیـــــنــا🦂 من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا. انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)https://t.me/Hich_zh