2777
2789
عنوان

مادرشوهرم با کارت من خرید کرد

206 بازدید | 15 پست

امروز به یکی از بچه های فامیل پول دادم بره یه چیزی بخره بهش گفتم خوراکی هم برا خواهرشوهرم بگیر(کوچیکه).مادرشوهرمم گفت یه بسته همبر و یه بسته نون فانتزی و خیارشور و چند مدل خوراکی واسه خواهرشوهرم بگیره بچه فامیلشونم گفت بگم بنویسه به حساب شما؟ گفت نه با همون کارت بخر😢

اونم با دوتا کیسه پر اومد خونه😖😖کارت من بود کارت شوهرمم نبود آخه چقدر یه آدم می‌تونه پرو باشه

باشه عزیزم زیاد دلگیر نشو خدا چند برابرش و بهت میده 

درکت می‌کنم بدون اجازه همچین کاری کرده دیگ از این به بعد تکرار نکن کارت و بدی دست کسی

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا غیر مستقیم ؟؟؟؟؟

به صورت شفاف ومستقیم شوهرت بگو مادرت انقدر از کارت من خرید کرده لطفا واریز کن 

وصدرصد مادرشوهرت فکر کرده کارت شوهرت دستته ،که حتی اگه کارت شوهرت بود نباید این کار رو می کرد 

چرا غیر مستقیم ؟؟؟؟؟به صورت شفاف ومستقیم شوهرت بگو مادرت انقدر از کارت من خرید کرده لطفا واریز کن وص ...

من برا مادرم کوچیکترین چیزی رو میخرم زود پولشو پس میده نمی‌دونم این زن چی با خودش فکر می‌کنه