2777
2789
وقتی که همسرش شده اونم تو فاصله این قدر کم ینی ۳ ماه

اره بعدش خوردن ب بی پولی این ب خانوادش کمک کرده دختره هم گفته حق نداری ب خانوادت کمک کنی اینم نتوانسته و دختره رفته گفته یا من یا اونا 

کارما وقتی میاد سر طرفو شیره بمالی یا گولش بزنی بحث یه عمر زندگیه لباس که نیست عوض کنی جانم‌واسه زند ...

برام خرج کرده متاسفانه نمیتونم پولاییکه خرج کرده رو پس بدم نمیتونم برم چون بزور اصرار کردم باهم باشیم و الان عاشقم شده برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام خرج کرده متاسفانه نمیتونم پولاییکه خرج کرده رو پس بدم نمیتونم برم چون بزور اصرار کردم باهم باشی ...

چیکارست اخلاقش چطوره شرایطش جیه 

خیلی سعی داری خودتو گول بزنی نمیدونم چرا 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
خیلی مظلوم و سادس این با همه فرق داره جدا میگم

درسته مگه همسر اولش نمیدونسته وضع مالیش چطوره حتما که آقای خوبیه بدون شک ولی مطمئنی همسر خوبیه؟فعلا مجردی بری توزندگیت میدونی چی میگم انشالله انتخاب درستی داشته باشی اونوقت متوجه میشی سه ماه از ازدواج بگذره میتونی جدا بشی؟

برام خرج کرده متاسفانه نمیتونم پولاییکه خرج کرده رو پس بدم نمیتونم برم چون بزور اصرار کردم باهم باشی ...

پس دیگه چت کردنت با اولی چیه؟

همون امثال اولی دو دلت کردند و می‌کنند و خواهند کرد

درسته مگه همسر اولش نمیدونسته وضع مالیش چطوره حتما که آقای خوبیه بدون شک ولی مطمئنی همسر خوبیه؟فعلا ...

نه خانواده پسر ب مشکل مالی خوردن پسر کمکشون کرده زنش هم گفته به تو مربوط نیست که هرچی داریو بدی اونا و رفته گفته من با بیپولیت نمیسازم

با احساسش بازی نکن اون بنده خدا هم یک دف شکست خورده نه خودت رو اذیت کن نا اونو قاطع باش تصمیم بگیر ب ...

خیلی سخته بهش بگم کات کنیم 

زیاد دوسش ندارم 

ولی اون تنها پسری بود ک واقن عاشقم شد 

با احساسش بازی نکن اون بنده خدا هم یک دف شکست خورده نه خودت رو اذیت کن نا اونو قاطع باش تصمیم بگیر ب ...

از هر نظر میتونم پسر بهتر از این رو بیارم تو زندگیم و شوهرم بشه 

ولی ذات این پاکه عشقش پاک و واقعی

نمی‌دونم مثل این بعدا بیاد تو زندگیم یا پشیمون بشم ک چرا باهاش تموم کردم