2777
2789
عنوان

همسرم یه دفه پر کشید💔 مرگ یه دفعه ای و عجیبش

| مشاهده متن کامل بحث + 6747 بازدید | 151 پست
دقیقا دردیه که هیچ درمونی نداره راهیه که هیچ بازگشتی نداره🥹

خدا صبرت بده ،

من هر روز به خدا می گم این همه جوون مث برگ خزون هر روز می ریزن ، چرا یکیشون شوهر سابق من نیست ، واقعا روزگار گلچین می کنه ، خوشبختی یکیو می گیره که نباید بگیره ، 

جون یکی و نمی گیره که فقط باعث اذیت و آزاره

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی غم انگیز منم برادرم ۷ مهر سالم و سرحال مهمونی خونه پدرم بود ۹ مهر یهویی افتاد بیمارستان عم ...

هووف خیلی سخته منوهمسرمم خیلی برنامه هاداشتیم خیلی ارزوها ولی نشدکه بشه ازاینده میگفتیم ازاینکه زندگسمون سروسامون بگیره!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مگه میشه کسی تورو درک نکنه قربونت برم؟سنگ هم دلش واسه مظلومتت اب میشه💔توعم مشخصه خیلی دختر خوبی هست ...

وای خدا تو چقدر مهربونی.... کسی تاحالا اینجوری باهم حرف نزده بود 🥺😂 قلبم نرم شد اصلا 

واقعا مرسی ازت همین که وقت گذاشتی پیامای منو خوندی برام مثل دنیا بود 💝 حیف کلمات از پشت گوشی صدا ندارن اما نمیدونی چقدر ذوق کردم

مرسییی...

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
هووف خیلی سخته منوهمسرمم خیلی برنامه هاداشتیم خیلی ارزوها ولی نشدکه بشه ازاینده میگفتیم ازاینکه زندگ ...

خدا رحمتش کنه جایگاهش بهشت انشالله خدا دست شمارم بگیره هوای خودت و بچتو داشته باشه 

خیلی معذرت میخوام عزیزم ولی گفتی منم شاید مجبور باشم با برادر شوهرم عقد کنم برادر شوهرت مجرد ؟ 

وای خدا تو چقدر مهربونی.... کسی تاحالا اینجوری باهم حرف نزده بود 🥺😂 قلبم نرم شد اصلا واقعا مرسی از ...

این چ حرفیه عزیزممممم

چقدر بدجنسن بقیه ک بهت محبت نمیکنن🫠🫠🫠

خودم همیشه هستم باهام حرف بزن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

درکت میکنم .کاش حداقل خانواده ات پشتت بودن تنهایی چطور قراره شراین ادمو از زندگیت کم کنی

فقط به خدا پناه بردم ، برام دعا کنید ، هیچکسو ندارمو من همه کسو کار این بچه های معصومم

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
درسته کامنت بعدیت خوندم و جواب دادم . امیدوارم خدا به درد دلت جواب بده . حق داری خیلی سخته

برای من و این طفل معصومام دعا کنین

این چ حرفیه عزیزمممممچقدر بدجنسن بقیه ک بهت محبت نمیکنن🫠🫠🫠خودم همیشه هستم باهام حرف بزن

این نی نی سایتی ها یکی از یکی دارک ترن ....

واقعا مرسی از دلگرمیت:)) 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
فقط به خدا پناه بردم ، برام دعا کنید ، هیچکسو ندارمو من همه کسو کار این بچه های معصومم

خداپشت و پناه خودت و بچهات باشه💔🌸

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

منم ۱۷ سالم بود بابام سکته کرد و بعد یک ساعت گفتن فوت کرده.خودش با پای خودش رفت سوار ماشین شد.همون روز کتابامو جمع و جور میکردم واسه کنکور شروع کنم.بابام میگفت معدم درد میکنه، تو آفتاب رو صندلی نشسته بود. منم تو کتابام میگشتم.زل زده بود بهم

نماز مغرب با داداشم رفت بیمارستان.نمازمو خوندم داشتم قران میخوندم داداشم زنگ زد گفت فوت کرده😭همش ۴۹ سالش بود.مامانمو با ۵تا بچه تنها گذاشت

بی پدری، بی کسیه.هرکی هربلایی دلش بخواد سرت میاره😭