2777
2789
عنوان

همسرم یه دفه پر کشید💔 مرگ یه دفعه ای و عجیبش

| مشاهده متن کامل بحث + 7220 بازدید | 152 پست
الهی بمیرم برات تو سنی که همه ترس از دست دادن پدر دارن پدرتو از دست دادی ای کاش پیشت بودم بغلت میکرد ...

واقعا خوشحالم یکی من رو درک میکنه کم مونده اشکم در بیاد..... قربون دل مهربونت برم من اگه اینجا بودی محکم بغلت میکردم♥️ 

معلومه دختر خیلی نازی هستی ، تو هر موقعیتی که هستی امیدوارم خوشبخت بشی🙂♥️ 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی شرایط سختی خواهر وسطیم هنوز یه جوری اون شب با بغض میگفت کاش داداش باهاش ازدواج نمیکرد مادر ...

عزیزم اون خانواده شما رو انقد دوست داشته که حاضر شده بازم با یه عضو از اون خانواده ازدواج کنه ، من خیلی دیدم این اتفاق افتاده تو دوست و آشناها و اتفاقا خانواده پسر از عروسشون خواستن با برادرشوهرش ازدواج کنه ،

اتفاقا یکی از آشناهامون مرد خیلی جوون تو خواب سکته کرد برادرشوهر کوچیکش گرفتش ، برا هر دو طرف خوبه یه همچین ازدواجی ، هم همدیگه رو می شناسن و شناخت دارن ، هم اینکه بچه ها زیر دست ناپدری غریبه نمیفتن

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
بله عزیزم یه پسر۲ساله دارم تازه۲۴سالمه!همسرمم۲۳سالش بود!خب عزیزم معلومه تااخرعمر تااخرین نفس یادتون ...

ای بابا خدا رحمت کنه همسرتون رو بچتون هم کوچیک قربون حکمت خدا برم چه چیزا که رقم نمیزنه برای آدم 

خدا بهت صبر بده عزیزم،خیلی سخته می دونم چی می کشی

فداتشم اونقد گریه کردم سرم داره میترکه یه غمی هس که ن میشه فراموشش کرد ن میشه کناراومد فقط باید سوخت و ساخت فقط باید بشینی هرلحظه شاهد مرگت باشی ولی نمیری هرلحظه باید بمیری زنده بشی هرلحظه باید ذره ذره اب شی هعی!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
واقعا خوشحالم یکی من رو درک میکنه کم مونده اشکم در بیاد..... قربون دل مهربونت برم من اگه اینجا بودی ...

مگه میشه کسی تورو درک نکنه قربونت برم؟

سنگ هم دلش واسه مظلومتت اب میشه💔

توعم مشخصه خیلی دختر خوبی هستی بخدا جدی میگم

از خدا میخوام بهت ی صبر طولانی عطا کنه

هروقت حس کردی نیاز داری با کسی صحبت کنی من سر و پا گوشم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

عزیزم اون خانواده شما رو انقد دوست داشته که حاضر شده بازم با یه عضو از اون خانواده ازدواج کنه ، من خ ...

نمیدونم والا ولی خیلی سخت هر بار میرم خونشون اصلا نمیتونم بمونم یه جوری میشم خیلی سخت من دیگه خیلی آدم حساسیم دور ازجون من پیش مرگ همسرم بشم اگه چیزیش بشه میمیرم ازدواج رو انقدر نمیتونم راحت قبول کنم

ای بابا خدا رحمت کنه همسرتون رو بچتون هم کوچیک قربون حکمت خدا برم چه چیزا که رقم نمیزنه برای آدم

خدا یه جایی میزنه به کمر ادم که فکرشم نمیشه کرد هیچوق فک نمیکرد جمعه بریم گردش خوشگذرونی گرفتن عکس شب بیام خونه بخابم ساعت۶صب شنبه بیدارنشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
نمیدونم والا ولی خیلی سخت هر بار میرم خونشون اصلا نمیتونم بمونم یه جوری میشم خیلی سخت من دیگه خیلی آ ...

سر همسرتون و خودتون سلامت ، الهی به پای هم پیر شین ،

ولی من حداقل ۲۰,۳۰ مورد اینجوری دیدم ، حتی تو شهرای مختلف که اتفاقا خیلی هم زود اتفاق افتادن ، چیز عجیبی نیست ،

تازه من دیدم خانومه طلاق گرفته برادر شوهرش عقدش کرده

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
خدا یه جایی میزنه به کمر ادم که فکرشم نمیشه کرد هیچوق فک نمیکرد جمعه بریم گردش خوشگذرونی گرفتن عکس ش ...

خیلی خیلی غم انگیز منم برادرم ۷ مهر سالم و سرحال مهمونی خونه پدرم بود ۹ مهر یهویی افتاد بیمارستان عمل کرد برگشت دوباره افتاد بیمارستان و ۱۷ دی فوت شد خیلی سخت بود خیلی امید داشت به زندگی فکر می‌کرد خوب میشه همش در مورد برنامه هاش میگفت کاش من جاش میمردم