2777
2789
عنوان

همسرم یه دفه پر کشید💔 مرگ یه دفعه ای و عجیبش

| مشاهده متن کامل بحث + 7009 بازدید | 151 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارحمتش کنه🖤.پدر منم ناگهانی فوت کرد شب خوب و خوش و خرم خوابیدیم مهمان هم داشتیم ساعت ۲ قلبش گرفت ...

عزیزم🥺 خدا رخمتش کنه خیلی ناراحت شدم ....💔

منم اصلا گریه نکردم تا الان اصلا نمیتونم قبول کنم 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
خودم که هنوز باورم نمیشه بابا ندارم🙂 خدا انشاالله باباتو همیشه کنارت نگه داره با خوبی و خوشی زندگی ...

الهی بمیرم برات تو سنی که همه ترس از دست دادن پدر دارن پدرتو از دست دادی ای کاش پیشت بودم بغلت میکردم باهم ی دل سیر گریه کنیم😭😭💔💔💔خیلی ترسناکه یکی بگه و بخنده ولی ی ساعت بعدش از دنیا پر بکشه واقعا ادم نابود میشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

چرا عزیزم خب بنظرم کاراشتباهی نبوده بخاطر بچه هاش اید خاسته عقدکنه البته اگه مجرد بوده برادرتون!

خیلی خیلی ناراحتم ۱۳ سال زنداداشم بوده الان با داداش دیگم میبینمش دارم دیوونه میشم بله مجرد بوده زنداداشم خیلی ریلکس انگار مثلا ازدواج اولش و اصلا شوهرش فوت نشده رفتاراش خیلی رو مغزم هر وقت اسم داداشم میاد دیوونه میشم همین سر شب یهویی یادش افتادم که دیگه نیست به جنون رسیدم 

بگردم عزیزمدردش واقعا سخته میدونممم🥲💔انشاالله آروم بشی و روح همسرت هم تو آرامش باشه ولی یه حرفی دا ...

آره همین که زندگی ادامه داره واقعا سخته ،دیگه نمی دونم چه جور ادامه بدم

آره همین که زندگی ادامه داره واقعا سخته ،دیگه نمی دونم چه جور ادامه بدم

قوی باش یادگار شوهرتو جوری بزرگ کن که بهش افتخار کنن 

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون