2777
2789
عنوان

ادامه ی تاپیک اکیپ خانوادگی فداش بشمه منه😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1849 بازدید | 429 پست
اینهمه سر بچش ک زاییده بود قر و فر از خودش دراوورد می‌رفتین خونش ی آب دستم نمیداد واقعن خجالت بکشش ...

ببین چیکارکردی که اینکارو کرده معلومه سلیطه ایییی

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من خوشگلم شما چش دیدن نداری ترشیده

چی میگی داداشت داشت خودکشی می‌کرد بخواطرم یادت رفته در ما رو شکوندی از بس اومدید ولی بابام بهتون دختر نداد

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

عه تا الان کجا بودی ور پریده

نه اینکه خیلیم تگم کردی 🤧😒😒🚶‍♀️🚶‍♀️

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

اخه داداشت ارزشش رو نداشت که بخوام برم پیش اقدس

جون اون عمت که داره اونور تاپیک به مامانم میپره😒

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

ببین چیکارکردی که اینکارو کرده معلومه سلیطه ایییی

با مامانم درست حرف بزن با اون دختر عقده ایت😒