2777
2789
عنوان

شما مستاجر باشین کدومو ترجیح میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 75 پست

خرید خونه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
مغز نداره که همون ۴ سال پیش هرچی داشتیم گذاشت تو بورس همه شو باخت بازم براش درس عبرت نشده آخرش دیوون ...

اصلا نذار انجام بده اگه دیدی خیلی مصممه خانواده ها رو بنداز به جونش❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه 

اون سرمایه گذاری ریسکه ی وقت خدای نکرده ضرر بشه آدم دلش می سوزه 

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
اصلا نذار انجام بده اگه دیدی خیلی مصممه خانواده ها رو بنداز به جونش❤️

حتما همین کارو میکنم چند ماهه سرهمین بحث داریم کلی خونه تودیوار دیده بودم الان نگاه میکنم خونه هم گرون شده میگم اون قد لفت میدی بعد عیدیه موج گرونی دیگه هم میاد خونه هم نمیتونیم بگیریم 

جریان اینه که من میگم هرچی داریم بفروشیم خونه بخریم از مستاجری خلاص شیم شوهرم میگه نه هرچی داریم بفر ...

سرمایه گذاری صد درصد سود داره یا با این اوضاع اقتصادی  نمیشه  پیش بینی کرد و سودش رو تضمین کرد؟

نمیدونم !!!! میخواد از سهام یه کلینیک پزشکی بخره میگه آینده خوبی داره ....خودم میگم خونه بخریم اون م ...

خود صاحب کلینیک انقد امیدوار نیست به اینده اونجا، اگه و ماشین و زندگیتون اوکی بود یه مقدار پس اندازو اونجا سرمایه میکردین عاقلانه بود ولی حالا که باید کل زندگیتونو بدین نه واقعا این فکر یه ادم عاقل نیست

خونه میخریدم...قطعا نقد و ول نمیکردم نسیه رو بچسبم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇