2777
2789

منو خواهرم خیلی صمیمی بودیم منکه میمردم براش  من شهر غریب زندگی میکنم ۲روز راهه تا شهرمون خواهرم باردار شد تاماه۶بهم نگفت یعنی زنگ‌میزد میگف تو مرخصی استعلاجی ام از کلیه درد بی حالی میمیرم ولی نمیگف بخاطر بارداریمه منو نگران میذاشت تو غربت تا اینکه از دخترعموم شنیدم بارداره همهدی این ناله کردنا بخاطر باردادیش بودا زنگ زدم بارداری چرا نمیگفتی گف میخکاستم بیای سوپرایز بشی منه ساده باور کردم گفتم حالا بچه ات چیه گف معلوم نیس یبار رفتم نشون نداد یعنی عملا تا ماه ۹دروغ گف هربار پرسیدم ولی من تو عمرم یبار دروغ نگفتم بهش من ۲دختر دارم اونم بچه سومش پسره اولی دومی دخترن اینی پنهون میکرد پسر بود

چقدر حساسی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماه اخرش من رفتم خونشون اتفاقی وقت سونو داشت من نگران بودم خدایا بچه اش چیه نتکنستم دوساعت بخوابم تا بیاد زنگ‌زد همه چی خوبه گفتم بچه چیه گف پسره من خورا کشیدم تبریک گفتم وفتی رسیدن به شوهرش تبریک گفتم جوگیر شد لو داد گف اینا از تو پنهون کردن مگه تو الان فهمیدی؟؟؟؟؟من قلبم به شدت شکست 

الانم برگشتم شهرم هرجقد زنگ‌میزنه دلم صاف نمییشه حق دارم؟؟؟با کینه ای ام؟؟

بچه اش دنیا اومد رفتم دیم کادو دادم برگشتم

چقدر حساسی

حساس نیس والا واقعا کاره خواهره زشت بود عسن جاری عمل کرد 

صمیمی بودن باهم ولی همچین چیز مهم رو مخفی کرد اونم چون جنسیتش پسره

واقعا آدم دلش صاف نمیشه دبگه

💚🤍❤️
نمیدونم چ رفتاری بکنم باهاش؟؟چکار کنم‌دلم‌صاف نمیشه هرکاری کنم‌مثه سابق نمیتونم‌بشم

حق داری ولی زیادم بزرگش نکن ولی خب به خوارتم بگو که خیلی ناراحت شدم که ازم پنهون کردی اصلا انتظار چنین رفتاری رو نداشتم بلاخره اونم یه حرفی برای گفتن داره اینطوری هر دو سبک می شین

حق داری ولی زیادم بزرگش نکن ولی خب به خوارتم بگو که خیلی ناراحت شدم که ازم پنهون کردی اصلا انتظار چن ...

اون پشیمونه ولی من از یادم نمیره مثه سابق نمیتونم باشم چطوز بلخشمش فراموش کنم

نمیدونم چ رفتاری بکنم باهاش؟؟چکار کنم‌دلم‌صاف نمیشه هرکاری کنم‌مثه سابق نمیتونم‌بشم

شمارو نمیدونم من باشم دیگه مث قبل نمیشم. الان تاپیکاتونو خوندم از تیرماه درگیر این مسئله هستی فک کنم خیلی دلت شکسته که برات این مسئله کهنه نمیشه و هنوز تازه هست. بنظرم آزموده را آزمودن خطا هست اگه خواهر من بود اون رفتار و پنهون کاری رو داشت به نظرم بدتر از دشمنم رفتار کرده پس هرگز یادم نمیره و دیگه صمیمی نمیشم چون ذاتش رو بهم نشون داده بقیه رفتاراش نقش بازی کردنه . شما هم ببین با چه راهی قلبت آروم میشه صمیمیت دوباره یا غریبه بودن

😍روزتان سرشار از افکار زیبا😍
اون پشیمونه ولی من از یادم نمیره مثه سابق نمیتونم باشم چطوز بلخشمش فراموش کنم

پشیمون نیس. از دید من کارشو کرده نقشش رو بازی کرده حالا که بچش اومده میخواد تورو هم به زبونی خام کنه

😍روزتان سرشار از افکار زیبا😍
شمارو نمیدونم من باشم دیگه مث قبل نمیشم. الان تاپیکاتونو خوندم از تیرماه درگیر این مسئله هستی فک کنم ...

زیاد بهم زنگ میزنه نمیدونم چه رفتاری بکنم اره من انتظار نداشتم خواهرم باهام اینکارو کنه مگه پسرکیه مگه میه انقد بابتش بمن دروغ گفت