2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کمکت کنه، انتخابت بین بد و بدتر، یجا شنیدم کساییکه خیانت میبینند میبخشند ۹۰ درصدشون ۳ سال بعد با ...

من نه دنبال امتیازم نه اینکه بزنم توی سرش

همسرم اخلاقش افتضاح بود و الان داریم میریم مشاوره و داره سعی میکنه اخلاقشو درست کنه 

من فقط یکیو میخام که باهام درست رفتار کنه و دوسم داشته باشه و بهم عشق بده همین…خراب کردن یه زندگی سخته و اینکه دوباره یکی بیاد و دوباره یه زندگیو از نو بسازی هم سخته… شاید اگه پدرو مادرم توی شهری که هستم بودن راحتتر جدا میشدم و میرفتم با پدرمادرم زندگی میکردم ولی یکم شرایطم پیچیده س و مجبورم تصمیم سخت رو بگیرم…

میخام یکم بترسونمشون اگه بگی ممنونتم‌

کی رو بترسونی؟

بازی با جونت میکنی

یهو دیدی جدی جدی مردی

انقد بودن که التماس دکتر کردن که نمیخام بمیرم من ففط میخاستم خونوادمو بترسونم ولی کاری از دکتر برنیومده و دور از جون تو فوت شدن

تو یه آدم بالغی عزیزم خب به فرض که ترسوندیشون به نظرت چیزی تغییر میکنه یه کم عاقلانه فکر کن دوستم .ب ...

اره بالغم مشکل همینجا که همه چیزی خیلییییی قشنگ درک‌میکنم مشکل همینه شاید اگه میتونستم بیخیال بشم اینجوری نبودم