2777
2789

من ۲۳ سالمه و واقعا پژمرده شدم بعد فوت نامزدم.

روحم که کلا با خودش دفن شده و یه افسرده ی بدبخت هستم که منتظر روز مرگشه و زندگی برام پوچه

قبلا باید چند ساعت اهنگ گوش میدادم الان از اهنگ فراریم.باشگاه میرفتم.حتی چقدر میرقصیدم جلوی آینه.الان سلفی نمیگیرم ارایش نمیکنم تیپ نمیزنم ژولیده ترین حالت میرم دانشگاه کلا همه چی.

خودم چاق شدم

پوست به اون صافی و قشنگی داشتم پر از جوش شد

تو چهرم قشنگ غم مشخصه عکسای پارسالمو میبینم میگم من چجوری روی یک سال اینقد تغییر کردم

نمیدونم تلقین خودمه یا نه ولی دیگه حتی زیبا نیستم تا قبل اینکه داغ ببینم خیلی خوشگل بودم خودمم اینو قبول داشتم ولی الان دیگه حتی خوشگل هم نیستم زشتم پژمردم از همه چی فراری هستم حتی خنده هام واقعی نیستن چون داغی که دیدم همیشه باهامه به نظرم برای من زود بود که از این سن اینقدر پژمرده بشم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مثل من

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

علت فوتش چی بود عقد بودین؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دوست دارم خوب بشم ولی فهمیدم نمیشم میدونین چرا؟ چون این غم همه جا باهاته و هیچوقت ولت نمیکنه انگار دستاشو میزاره روی گلوت و نمیزاره زندگی کنی.

مثلا گفتم خوب بشم برم باشگاه ولی ۲هفته بیشتر دووم نیاوردم و دیگه نرفتم اون دو هفته ای هم که میرفتم مدام جلوی اینه خودمو فحش میدادم که چرا اینقدر زشت شدم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
@sang_del ایشون دوستم هستن مثل شما داغ دیدن و روربروز حالشون بدتر میشه😔😭

میشناسم

@sang_del ایشون دوستم هستن مثل شما داغ دیدن و روربروز حالشون بدتر میشه😔😭

سلوم عشقوم@من این دوستمو میشناسم باهاش بعضی وقتا حرف میزنم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدا به دله دوتاتون ارامش و صبر بده عزیزم 😔

نمیده 🙂

این یه واقعیت تلخ هست

من حتی سلفی نمیگیرم تواین۷ماه یه باراصلاح کردم کلا دودست لباس میپوشم حوصله ندارم ازتختم پاشم هووف!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اره دیدم تو تاپیکه خودت امشب حالت خوب نبود خاستم بیایی

منکه میدونی هیچ شبی حالم خوش نیس ولی چ@کنم خودت میبینی که هرشب کارم گریس کارم ناامیدیه!