2777
2789

کسی روانشناس نیس که بدونه ؟چون موقع حرف زدن بعضی وقتا تند حرف میزنم 

دلم واسه کسی تنگه که نمی‌دونم کیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تنهایی جلو آیینه شمرده شمرده حرف بزن کم کم عادت میکنی

ببین خب من الان خوابگاهم ،نمیتونم جلو آینه برم حرف بزنم 

از ارائه دادن هم بابت تند حرف زدن میترسم نه ترس از بقیه 

فقط تمرین خودت

صداتو ضبط کن گوش بده 

بعدم زیادطرف مقابلت رو جدی نکیذ اونم یه ادم‌معمولی مثل خودته هوا نشو اروم باش

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم، علاوه بر اینکه این تند حرف زدن باعث میشه لحنم هم تند بشه🥴

آقا من اگه دقت کنم میتونم آروم حرف بزنم 

ولی اگه یه دفعه برم تو دور حرف زدن دیگه وسطاش قاطی میشه 

اصن به خاطر همین ارائه نمیتونم بدم 😑

یا وگرنه نمی‌ترسم 

فقط تمرین خودتصداتو ضبط کن گوش بده بعدم زیادطرف مقابلت رو جدی نکیذ اونم یه ادم‌معمولی مثل خودته هوا ...

ببین به خاطر ترس از طرف مقابل تند حرف نمی‌زنم 

البته خب درست هم میگی موقع هایی که استرس می‌گیرم تند تر میشه 

ولی در کل در حالت عادی بیفتم تو دور حرف زدن 

وسطاش تند میشه 

امروز یکی از دوستام مثلاً با حالت شوخی داشت ادامو در میاورد 

ولی ناراحت شدم 

ببین به خاطر ترس از طرف مقابل تند حرف نمی‌زنم البته خب درست هم میگی موقع هایی که استرس می‌گیرم تند ت ...

من انقد تندحرف میزدم طرفم اصلا نمیفهمید چی میگم کلماتم تو هم میپبچید ولی باتمرین درست شدم فتم باید تمرین کتم و عادت بشه برام مثل ملکه ها رفتارکتم اروم خونسرد 😅

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من انقد تندحرف میزدم طرفم اصلا نمیفهمید چی میگم کلماتم تو هم میپبچید ولی باتمرین درست شدم فتم باید ت ...

پس دیگه آره به قول تو منن باید تمرین کنم با ضبط صدا 

ولی خب درست نیست به خاطر چیزی که دست خود آدم نیس بیان مسخرت کنن 

واسه همینه کلا آدم کم حرفیم 

پس دیگه آره به قول تو منن باید تمرین کنم با ضبط صدا ولی خب درست نیست به خاطر چیزی که دست خود آدم نیس ...

اونا که بیخودمیکنن مسخره میکنن ولی کنترل تندحرف زدن دست خودته کندش کن