2777
2789

از اینکه دیگه نمیتونم مثل قبل با دوستام  اسکل بازی دربیارم 

از اینکه ممکنه عروس این خانواده بشم و اینا مقیدن 

از اینکه نمیتونم دیگه به اکسم فکر کنم

و هزار تا از اینکه ی دیگه 

اما اینم میدونم 

همچین فرصتی دیگه برای من نمیاد 

اینم میدونم خوشبختم مبکنه چون خوش اخلاقه 

اینم میدونم تا عمر دارم از مال دنیا بی نیازم 

اما نمیدونم طبیعیه یا ن

اصلا حس خوبی ندارم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری پوستت شل‌ نشده یا بازو هات آویزون نشده اونم بدون باشگاه رفتن

چی؟ 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

خب نکن

توضیحاتو دادم که همچین موردی دیگه برای من نمیاد

دانشگاه میرید یا شغل دارین؟

هیچکدوم دیپلمه ام

صرفا به دلیل پول و مال اموال که خوشبختی میاره با کسی ازدواج نکن عزیز دلم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
شرایطش چطوره

خونه. ماشین کار.  خانواده دار 

اما مذهبی

برو مشاور

ممنون قبلا میرفتم 

الانم میرم 

خوب شد یادم افتاد

تروخدا اکستو فراموش کن بعد ازدواج کن بعد ازدواج اگه بهش فکر کنی خیانت محصوب میشه

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹