پسرم یک سالشه از صبح بالاتنه و سرش عرق شدید میکنه ب خصوص وقتی میخابه از یک ساعت پیش هم فقط گریه میکنه آب میخواد چیز خطرناکیه بنظرتون؟ این موقع شب جایی دکتر اطفال نیست ببرمش
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اصلا شیرینی نخورده آخه غذای جدیدی هم نخورده ک حساسیت نشون بده
تب نداره؟اگه داره ببر درمانکاه اگه نه فرداببرمتخصص
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
این موقع شب چرا یاد دکتر افتادی طفلی از صبح حال ندار بود. هرجور شده ببر دکتر
نیوشاجون پروفایلت منو کشته😂نابود کردی ضیغمی رو بااین عکس