2777
2789
عنوان

خوشبحال شماهایی که خواهر دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بچگی همراه و رفیق بودیم همونقدر که با هم خوش بودیم با هم دعوا و جنگ هم داشتیم وقتی بزرگ شدیم تفا ...

باز حداقل تو بچگی یه هم بازی داشتی من چی بگم که فقط بین داداشام یا داشتم کشتی میگرفتم یا مجبوری فوتبال بازی میکردم😂🤦‍♀️

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

برا من خیلی خوبن. مخصوصا با یکیشون که خیلی مچم. عاشقشم. اونقد دوسشون دارم. اما غصشون پیرم کرده. اگه ...

خدا واسه هم حفظتون کنه گلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دنبال دوست ناب باشخواهر هم عین خود آدم نیست

البته فک کنم دیگه یکم دیرباشه دیگه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم. میخام بگم نداشتنشون یه درده داشتنشون هزار درد. من اونقد به فکرشونم که موهام سفید شده. خ ...

آخی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍عاشقشونم خیلی لاو نمیترکونیم ولی کافیه یه خار تو پای من بره هرجا باشن خودشون بچه هاشون شوهراشون می ...

خدا واسه همدیگه حفظتون کنه گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باز حداقل تو بچگی یه هم بازی داشتی من چی بگم که فقط بین داداشام یا داشتم کشتی میگرفتم یا مجبوری فوتب ...

اگه خواهر هم داشتی همین رو میگفتی 

منم همیشه غصه میخوردم که چرا نمیتونم تنهایی یا با دوستام از مدرسه بیام خونه چرا باید اونو بیارم تازه خوراکی های تو راهم‌ رو باهاش شریک بشم ،  

یا مثلا چرا باید اتاقم رو باهاش شریک بشم 

میدونی آدم ها هیچ وقت از چیزی که دارن راضی نیستن و همیشه مرغ همسایه براشون غازه 😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نمی‌دونم چند سالته ولی من با بهترین دوستم بعد ۲۸ دوست شدم

از دوست خیری ندیدیم خانوادگی.دوست 30 ساله ی شوهرم بهترین دوست تو دنیا بود تو زرد از آب در اومد. همشون یکی یکی ذاتشونو نشونمون دادن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اگه خواهر هم داشتی همین رو میگفتی منم همیشه غصه میخوردم که چرا نمیتونم تنهایی یا با دوستام از مدرسه ...

آره اینم قبول دارم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40