2777
2789
عنوان

خوشبحال شماهایی که خواهر دارین

540 بازدید | 81 پست

از بچگی خیلی غصه ی این قضیه رو میخورم

خوشبحالتون واقعا هروقت دلتون بگیره یکیو دارین باهاش بشینید دردودل کنید من خواهر که ندارم هیچ با مامانمم رابطم خوب نیس🤦‍♀️

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

درد دل نیمکنیم باهم😅

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درد و دل؟بیشتر همو فحش میدیم😐😂

طبقه پاینیمون میشنن بعضی وقتاانقدرواعصابمه دلم میخاد ازاینجا پاشن

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

من حاضرم دو دستی خواهرمو با صدمیلیون پول تقدیمت کنم

من که خیری از خواهر داشتن ندیدم  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من حاضرم دو دستی خواهرمو با صدمیلیون پول تقدیمت کنممن که خیری از خواهر داشتن ندیدم

چرا هیچکس از خواهرش راضی نیس😂داره نظرم عوض میشه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چهارتا خواهر دارم یکی از یکی مادر تر. برام هستن نباشن میمیرم ولی مثه سگ و گربه پاچه همو میگیریم هررو ...

قدرشونو بدون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40