2777
2789
عنوان

خدا نمی‌تونم دیگه بسته همین امشب تورو خدا بکشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 59 پست

امروز با همه ی سختی هاش به سرعت میگذره امتهان فردا چه خوب چه بد برای خیلی ها به سرعت برق و باد گذشته برای شما هم میگذره و انشالله روزی میرسه که این خاطرات تلخ تو ذهنتون کاملا کم رنگ شده و از خاطرتون رفته و شما هستید و یک زندگی عاسقانه در کنار همسر و فرزندتون و تصمیمتون که اشتباهات پدر و مادرتون رو در رفتار با بچه هاتون تکرار نکنید تمام روزهای خوب و بد به سرعت برق و باد میگذره اما اگه خودکشی کنید آتش جهنم که هزاران برابر بدتر و سوزاننده تر  از آتش دنیاست نه میگذره و ابدی هست چقدر تحمل آتش جهنم رو دارید اجاق گاز رو با شعله زیاد روشن کنید و دستتون رو داخل آتش کنید میتونید برای همیشه در آتشی هزار برابر بدتر از این تا ابد بسوزید بهتره به آینده و خوشبختی که در انتظارتون هست فکر کنید تلاشتون رو برای امتهان فردا در حد توان کنید اگه نشد مهم نیست میلیونها نفر این امتهانات رو صفر بردند اما الان در کنار عزیزانشون خوشبخت زندگی میکنند این خوشبختی در آینده منتظر شماست اگر تصمیم درست بگیرید و کمی صبر کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتک که خب آره قبلاً از طرف بابام خوردم ببین من خیلی بدبختم نمیدونی که از ۱۰ سالگی بعد عملم کلا بدبخت ...

پس عمل داشتی...

چن تا حرف از همسن خودت: سخته دل شکسته شدن گاهی اوقات واقعا تو انشا هام همیشه مینویسم بس است دل شکستن بس است تکه تکه شدن بس است زخم خوردن

این آدما خیلی نامرد شدن بی معرفتن

هیچ کس قدر خودتو مث خودت نمیدونه ولی اینو بدون ( دختر مذهبی نیستم ولی رابطم با خدا خیلی عالیه و همیصه و همه جا کمکم کرده) هیچ جا هیچ کس مثل خدا پشتت نبوده همیشه هیچ کس مث اون دوستت نداشته و اگ الان اینا رو دادن میگن بگن به درک درستو بخون به ی جایی برس بکوبی تو دهنشون 

چرا شما نوجوانا اینجورید این همه نازتون میکشیم‌نمی‌بینید یه تو بهتون بگیم فاز مردن میگیرید و چقدر تر ...

عزیز وقتی هنوز چیزی نمیدونی زود قضاوت نکن،درسته ممکنه بعضی وقتا هم اشتباه با نوجون باشه ولی بعضی وقتا پدر و مادرم مقصرن

بچه ها بهزیستی نگه میداره همینجوری بی خیر پاشم تنها برم یمدت منگهم میدارن ؟

خدا نکنخ سایه پدر مادر ازت بگیرن فک میکنیا خیلی سخته 

همین که ی سرپناه داری غذا داری بخوری خیلیا ندادن خیلی حسرتشونه جای تو باشن حرف بارشون کنن ولی بتونن درس بخونن من که میگم بخون به یه جایی برسی بکوبی تو دهن همشون بگی مامان یادته فلان میگفتی حالا ببین دخترتو ببین 

بخدا نمیتونم موندم فردا با این قیافه چجوری برم مدرسه امتحان هم دارم

تا فردا قیافت خوب میشه 

چرا نمیتونی خب لااقل یکم دراز بکش چشماتو ببند و به چیزی فکر نکن و با خودت تکرار کن من قوی تر از این حرفا هستم .و به خودت بگو پدر و مادرم از روی جهل و ناآگاهی این حرفارو زدن پس من نمیذارم به من آسیب بزنه هیچ حرفی 

ببین تو ذهنت تصور کن حرف بد پدر و مادرت مثل ی خنجر تیز هست حالا اون خنجر به خودی خود به شما آسیب نمیزنه مثلا رها شده توی آسمون و شما خودت داری اون خنجر رو میگیری و فرو می‌کنی به بدن خودت 

حرفای بد دیگران مثل خنجر هستند ولی ما خودمون فرو میکنیم به بدنمون 

با خودت بگو من اجازه نمیدم این حرفا به جسم و روح من آسیب بزنه من تلاش میکنم تا از روانم مراقبت کنم 

خدا نکنخ سایه پدر مادر ازت بگیرن فک میکنیا خیلی سخته همین که ی سرپناه داری غذا داری بخوری خیلیا نداد ...

تو این دنیا زندگی فقط میخواد با حرفا با هر چیزی پشتتد به خاک بماله میخواد نا امیدت کنه تو نذار 

هر جا گقتن دلتو شکوندن فقط با خدا خودتو آروم کن با خودت واقعا سخته گریه کن نذار جمع شه تو خودت ولی نا امید نشو 

بچه ها از ده پانزده تا قرص مختلف یکی بخورم تا کجا ممکنه برم

اینو میگم ناراحت نشی ولی من کلی سعی کردم بهت امید بدم خب ولی اور دوز ریسکش بالاست به احتمال زیاد نجات پیدا میکنی

اومدی تو سایت مامانا 

یه مشت بی‌شعور الان حق رو به ننه بابات میدن

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️