2777
2789

دو هفته زجر کشیدم از استرس

کی تموم میشه

این چیههه اخه😭

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

ببینم آخه منم یه چیزی اومده بود بعدش رفت بنظرم چیزی گاز گرفته بود

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

این که بیشتر شبیه جوشه

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

بدون درد بدون خارش بدون چرک

پماد موپیروسین میزنم چهار روزه هیچ تاثیری نداره

امشب اینقد باهاش ور رفتم سرشو با سوزن صدعفونی شده سوراخ کردم کلی خون اومد و گنده تر شد و دورشم قرمززز شد

حتمااااااا تاکید میکنم حتماااااا برو دکتر سونوی سینه بده

رفتم 

من سه ساله کارم سونو سینه است😭

سه سال پیش درد داشتم رفتم و گفتن یه صایعه دیده میشه بیزاد سه

هر شش ماه مرتب سونو شدم و معاینه

تا دکترم گف دیگه سال ب سال بده

نوبت بعدیم پنج ماه دیگه بود ک اینو دیدم ترسیدم رفتم سونو‌ دادم😭

مشکلم از همون روز شروع شذ

ببینم آخه منم یه چیزی اومده بود بعدش رفت بنظرم چیزی گاز گرفته بود

دو هفته شده