2777
2789
عنوان

اخراجم میکنن در یک قدمی هستم

82 بازدید | 8 پست

تو سر کار هم باید برنامه می‌نوشتم چند روزا هیچیوتجویل ندادم دیگ صداشون در اومد امروز هم هیچ کاری نکردم 

و رسما گفتم دیگ امشب بهم میگن اخراجی

تو دانشگاه هم خراب کردم

میخواستم کنکور بدم ک اونم درس نمیخونم

ب نطرتون من چرا زنده ام

خب چرا کم کاری کردی

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون تنبلم

پس بستگی به اراده خودت داره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

آره اخراج میکنن متاسفانه گلم بخودت بیا و کم کاری نکن میعهمم که ممکنه افسردگی داشته باشی اما مااکثراافسرده هستیم باید باهاش کناربیایم  و نذاریم مانع انجام کارهامون بشه بزرگسالی یعنی همین 

آره اخراج میکنن متاسفانه گلم بخودت بیا و کم کاری نکن میعهمم که ممکنه افسردگی داشته باشی اما مااکثراا ...

من فقط میخوام کنکور قبول شم اصلا کار و اینا برام مهم نیس خیلی درس خوندم اما دیگ بریدم 😭😭😭😭