2777
2789

همیشه دوست دارم با عشق ازدواج کنم

کسیکه بچه‌هام شبیهش بشن، با همون ویژگی‌هایی که همیشه ازش دوست داشتم. دلم می‌خواد تو چشم‌هاشون، تو رفتار و تو کلماتشون چیزی از اون باشه، چیزی که همیشه برام خاصه. می‌خوام تیکه‌ای از وجودش تو وجود بچه هام زندگی کنه....

همونیکه صد سالم ک بگذره از انتخابم پشیمونم نشم و سرم پیش همه بلند باشه

دعا کنید قستم سر راهم قرار بگیره 

اونیکه خلأهامو پر میکنه ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله میشه.هیچ چی برای خدا سخت نیست.یادمه من قبل ازدواجم خواستگار که میومد وقتی میدیدم اونی نیست که می خوام سر سجاده به خدا میگفتم خدایا ازت خوبشا می خوام چون میدونم برات سخت نیست.خداییشم خدا اونی که می خواستم بهم داد.

اونی نیست که تو فکر من بود خییییلی متفاوته ولی با این حال خیلی دوستش دارم 

دخترامم خیلی قیافه و رفتار شبیه باباشون هستن حتی برخی عیوب جسمی و رفتاری شون بهش رفته

اگه خانواده ی مضخرف ش نبودن و مجبور نبودیم باهاشون تو یه مجتمع زندگی کنیم که عالی میشد ولی خب دنیاس و کم کسری هاش 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰