2777
2789
خدا خودش تو‌قران گفته ۱/۳ شب رو عبادت کنید،حالا ما کل شب زو‌میخوابیم ولی آدمای مومن همیشه شبا بیدار ...

آره من سردرد میشم زود بیدار میشم 

اگرم بخوابم و آفتاب زده باشه افسردگی و غم میگیرم میگم خاک بر سرت خاب موندی و روزی تو ضایع کردی

موندم چیکار کنم

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

شوهر و بچه و زندگی موقع دفن تنهات میزارن و میرن چرا قرآن نخوندم معنیشو با حضور قلب

وقتی بچه داری و شوهرداری خودش جهاد و عبادته شما اصرار داری کاری رو باید انجام بدی ول کنی بچسبی به کاری که دلت میخواد،الان جهاد شما بچه داری و تربیت فرزنده.

اگه خیلی اصرار داری اخرشب یا صبح زود بشین قرآن بخونی نماز قضا بخون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی بچه داری و شوهرداری خودش جهاد و عبادته شما اصرار داری کاری رو باید انجام بدی ول کنی بچسبی به کا ...

چشم اگه توفیق بده خدا

وقتی بچه داری و شوهرداری خودش جهاد و عبادته شما اصرار داری کاری رو باید انجام بدی ول کنی بچسبی به کا ...

اونم عبادته ولی به قول آقای مصباح یزدی این عبادت کجا و اون کجا

چشم اگه توفیق بده خدا

برای مادرانی که بچه کوچیک دارن همون نمازم لازم نیس خیلی با تعقیبات و اینا بخونی،نشنیدی امام خمینی به عروسشون یا دخترشون گفتن من حاضرم ثواب تمام شب زنده داری هامو با یه ساعت بچه داری کردن شما عوض کنم،یه همچین مضمونی بود حالا دقیقشو نمیدونم

تعادل تو هرچیزی واقعاً واجبه 

نمیشه ک زندگی و رهاا کرد و فقط دعا و عبادت کرد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اتفاقا این عبادت خیییییلی ثوابش بیشتره،شما میخوای عبادت کنی که لذت ببری یا عبادت می‌کنی که زندگی خدا و بکنی و به حرف خدا گوش بدی؟؟

قطعا صحبت آقای مصباح یزدی درباره بچه داری و تربیت فرزند نبوده.

هر چیزی زیادش بده حتا نماز

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

شما ذاتا تنبل هستی و برای اینکه خودتو آروم کنی با دلایل غیر منطقی توجیح میکنی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

هر لیوان یا هر چیزی که شما تو خونه جابه جا کنی اجر یک شهید داره.

هر زایمان و بچه داری برای خانم سه سال جهاد در خط مقدم براش نوشته میشه.

همین بچه داری و خانه داری رو دست کم نگیر.مردا کلی باید تلاش کنن تا به این پاداش برسن اما خانما با همین کار روزانه شون بهش میرسن.