2777
2789
الان بهتر شده؟من نمیدونم واسه دردم چیکار کنم نابود شدم

بله دخترم خونریزی معده داشت دور از جونش بهش گفتن ممکنه سرطان شه ولی دوماه دارو استفاده کرد و پرهیز غذایی تا چند ماه خوب شد لواشک و نودل اصلا نخور

اره ولی نمیدونم چ قرصایی🥲یادمه قبلنا ن میوه میخورد ن سبزیجات وحبوبات دکترش گفته بود ولی الان خسته ش ...

درداش بهتر شده؟

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عسل هنگامی که با پودر بالنگ مخلوط می‌شود، ترکیبی بی‌نظیر برای تقویت معده و درمان زخم‌های گوارشی ایجا ...

مرسی عزیزم

منم معده درد عصبی دارم کسی اطلاع داره چیکار کنم خوب بشم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
استارتر عزیز چرا نمیگی علائمت چی بود؟

منم پرسیدم نگف

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
مرسی عزیزم

🫂❤️

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بله دخترم خونریزی معده داشت دور از جونش بهش گفتن ممکنه سرطان شه ولی دوماه دارو استفاده کرد و پرهیز غ ...

عزیزم میشه بگین علائم دخترتون چی بود

من همزمان با مشکل معده، سرگیجه و سبکی سر میگیرم

حالا نمیدونم اینم مرتبط با معدس یا یه مشکل دیگس😢

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
استارتر عزیز چرا نمیگی علائمت چی بود؟

عزیزم علائمم رو بگم احتمالا یکی معده درد عصبی داشته باشه اشتباه برداشت کنه استرس بگیره اگه درد زیادی دارید برید دکتر داخلی اندوسکوپی کنید

چون شدتش باهم تفاوت داره من یه چیز بگم ی کسی ک چیزیش نیست الکی نگران میشه

ازاین پروبیوتیک های معده استفاده کن برای درمان زخم باکتری جلوگیری ازانواع سرطان عالیه من همیشه توی ی ...

چی هست؟

من تازه فقط تشخیص دادن فردا نوبت دکتر دارم

من درد افتضاح داشتم جوری ک کل بدنم باهاش درد میگرفتتوهم اینجوری؟

من سه ماهه اصلا زندگی عادی ندارم

آرزومه که اون آدم سابق بشم🤦🏻‍♀️

کل بدنم درد نداره ولی خیلی بی جون شدم

یعنی از قیافم معلومه حالم خوب نیست

همه بهم میگن چرا رنگت پریده انگار کم خونی

ولی آزمایش دادم کم خون نبودم قرصم میخورم

یه ضعف عجیبی کل بدنمو گرفته اصلا انرژی ندارم

قبلا کل شهرو پیاده دور میزدم الان اصلاااا نمیتونم🥲

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
من سه ماهه اصلا زندگی عادی ندارمآرزومه که اون آدم سابق بشم🤦🏻‍♀️کل بدنم درد نداره ولی خیلی بی جون ش ...

بنظرم شماهم زخم معده داری

چون منم تو این تایم خیلی رنگ پریدگی داشتم

تهوع هم داری؟