2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب هرکسی ک مادر داره

وای مادرم که رفت قلبموبرد باخودش فرشته ای بود بی تکرار آرزومه برم توبغلش به اندازه تمام این ۴سال که باهاش حرف نزدم گریه کنم اون عشق واقعی بود چه کردی مادربا ما

مشکل داریم تا مشکل😘

نه همه ی جورایی بدبختن

من ی جاری دارم ظاهرش واقعا عالیه خانواده خیلی خوب پدر و مادر عالی...با اینکه وضع مالیش از ما بهتر نیست ولی اونقدر خرج میکنه که فکر میکنی مولتی میلیاردره... اما وقتی درد دل میکنه از همون پدر و مادری که نذاشتن طلاق بگیره و تو سن کم شوهرش دادن یا شوهری که انواع و اقسام توهین و تحقیرا رو بهش میکنه و فقط جلوی دیگران احترامشو داره و بالا میبرش فهمیدم همه بدبختن...همه...

نه همه ی جورایی بدبختنمن ی جاری دارم ظاهرش واقعا عالیه خانواده خیلی خوب پدر و مادر عالی...با اینکه و ...

همه نیستن اینم یه مثاله من صد تا آدم خوشبخت دیدم چه در ظاهر چه باطن

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 
وای مادرم که رفت قلبموبرد باخودش فرشته ای بود بی تکرار آرزومه برم توبغلش به اندازه تمام این ۴سال که ...

من از ده سالگی ندارمش ۱۷ ساله.. خدا گفته انسان هارو با مال شون جان شون امتحان میکنیم. من هم مریضیشو ذره ذره اب شدنشو دیدم هم فوتشو برای این امتحان زیادی بچه بودم. 

@1090_mahpishony    

ب‌ایشون‌،چون‌یکی‌‌خیلی‌دوسش‌دارع:)))❤️‍🩹✨️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

دقیقا خوش به سعادتشونحال و احوال شما بانو خوبی گلم؟

اره واقعا🥲

خوبم مهربونم❤️ تو خوبی؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
من از ده سالگی ندارمش ۱۷ ساله.. خدا گفته انسان هارو با مال شون جان شون امتحان میکنیم. من هم مریضیشو ...

مادرمنم یه بیماری وحشتناک مبتلا شد برادرم بردش دکتر ومیدونست تمومه ولی باز ۲سال جون کند میگفت معجزه میشه صحنه هایی که دیدم مامانم ای ال اس داشت😭😭😭😭

مادرمنم یه بیماری وحشتناک مبتلا شد برادرم بردش دکتر ومیدونست تمومه ولی باز ۲سال جون کند میگفت معجزه ...

مادر منم سرطان خون داشت سه سال شیمی درمانی شد. موهاش ریخت ابروهاش... همش ب دکترش میگفت این امپولایی ک میزنین خیلی درد داره خب من ک خوب نمیشم چرا اذیتم میکنین ی ماه اخر عمرش دکترش ب داییم گفته نیارینش بذارین روزا اخر عمرش انقد درد نکشه از صبح بهش الهام شده بود زنگ زد ب کل عمه هام خاله هام میگف پاشین بیاین ببینمتون ب من همش میگف ببخش مامان جان زود بود برای خانم خونه شدنت تو هنو باید با عروسکات بازی میکردی انقد دستاتو سر غذا یاد گرفتن نمیسوزوندی همون شب ساعت ۹شب تموم کرد..