2777
2789
عنوان

خانوما میشه ی لحظه تشریف بیارید

62 بازدید | 10 پست

سلام 

وقتتون بخیر 

خانوما من شوهرم خیلی آدمه خوبیه اما ی مشکلی داره که دارم سر این موضوع خودم زجر میکشم 

خیلی خیلی کینه ایه

اگه ی چی بش بگم یا ببینه دیگه رفت و آمد قطع 

منم آدمی که عاشق رفت و آمد 

بگذریم 

کینه ای بودنشو چیکار کنم؟

میگه باهرکی مثل خودش 

بش میگم پس من تا حالا باید هزار بار با بابات دعوا میکردم که چرا سر من داد زد جلو همه یا چرا گفت انقدر میخوابی 

دیگه هیچی نمیگه 

اینم بگم فامیل شوهرام هنوز در قدیم موندن و من فقط زجر میکشم  

یا چرا میرن سر وسایلم خیلی دارم اذیت میشم انقدری که قراره ی روز منفجر بشم 

چقدر پدر شوهر منهههه

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باخودت  اینجوری نکن

این دنیاارزش هیچی نداره 

یا بگزر وخوش باش

یاتموم کن زندگیتو

سنت بره بالااین حرصابدجورازپادرت میاره.

من ۵سال   دارم تلاش میکنم  باخونواده نکبتش .نشدتموم میکنم

باخودت اینجوری نکناین دنیاارزش هیچی نداره یا بگزر وخوش باشیاتموم کن زندگیتوسنت بره بالااین حرصابدجو ...

خیلی دوسش دارما 

خیلی بهم احترام میزاره 

اما داغونم 

خیلی کینه ایه و فقط من هر روز بغضمو قورت میدم 

میگم مهسا دنیا ارزش نداره 

بگذر و راحت باش 

اما اون نمیگذره 

من حتی قید رفت و آمدم زدم🙂😭

چقدر حالم از این آدما بهم میخوره انقدر عقده دارم ازش منتظرم دخترش بزرگ بشه و ببین چقدر بده دست گله ی ...

منم منتظرم دختراش تاوان بدن اگه بهت بگم چه کارهایی و دخالت هایی تا پای طلاق بخاطرش رفتم ولی بچم و شوهرم دوست دارم 

ولی سنگ دل تر از این حرفاس

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
منم منتظرم دختراش تاوان بدن اگه بهت بگم چه کارهایی و دخالت هایی تا پای طلاق بخاطرش رفتم ولی بچم و شو ...

منو و تو و امسال ما هم خدایی دارن 

منکه گذشتم ازش واقعا 

تازه حالشم بد میشه شوهرم میگه براش دعا کن گناه داره 

حساسیت بد داره و حتی دعاش میکنم 

من از خدا چیز زیادی نخواستم 

اما نمیدونم چرا کینه ایه 

خیلی دوسش دارما خیلی بهم احترام میزاره اما داغونم خیلی کینه ایه و فقط من هر روز بغضمو قورت میدم میگم ...

عزیزم   خدا بدلت ارامش بده.

بخداهمه مردا ازهم بدترن 

سخت نگیر اونم پخته میشه.

هرچی شوهرمیبینم بد   پس درنتیجه مردخوبی وجودنداره.

عزیزم خدا بدلت ارامش بده.بخداهمه مردا ازهم بدترن سخت نگیر اونم پخته میشه.هرچی شوهرمیبینم بد پس ...

ممنونم 

همچنین به دل شما 

هعی 

حالا میگم دختر خالم اومده میگه عطری که خریدی بوی خوبی داره منم از مشهد خریدم گفتم برا خواهرمم خریدم اون نمیخواد 

بعد خواهرم گفت میخوام 

خیلی ناراحت شد 

گفتم خب طوری نیس بیا منو تو باهم نصف کنیم و گفت پولشو میزنم برات گفتم باشه 

حالا میگه چرا دادی به دختر خالت 

میگم بابا یکم دل رحم باش 

من واقعا دلم از سنگ نیس و خیلی مهربونم طاقت ناراحتی یکیو ندارم