2777
2789
عنوان

سؤالِ خیلی مهم❗اولویت هر مادر و پدری باید بچه ها باشن یا همسرشون❓

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 59 پست
خب همسرم باید درک داشته باشه درس بچه هم مهمه . اینا جز الویت بندی نیست. اینا دو تا کاره که باید هرکد ...

نمیگم همسر

مثلا خود خودت

نیاز بە رابطەی زناشویی هست کە خب برای همە زوجا طبیعیە

فردا هم همسر باید زوددد برن سر کار و نمیتونین تا نصفە شب بیدار بمونین

کە هم درس بچە انجام بشە،هم برین بخوابین و بقیەش....

میخوام ببینم برای ما کدوم اولویت باید باشە؟؟

من باشم خودم و همسرمو میذارم اولویت

ببینم بقیە هم مثل من فکر میکنن یانە؟؟

همە حرفاتون درست و صحیحولی دوتا جملە آخرتون یکککم تناقض دارنآخرش کدوم؟؟

خوب اگه بچه رو به دنیا میارن هم زن وهم مرد با هم توافق میکنن که دیگه پدر و مادر هم هستن و دیگه توقع زندگی دو نفره از هم ندارن مثلا مرد میپذیره زنش قشنگی اندام استراحت اعصاب خواب دیگه ممکنه نداشته باشه بچه ها باشن رابطه نباشه هر وقت بخوان پس یه تصمیم دوتایی هست و خود آقا و خانم هم تو نقش پدر و مادر دیگه محدود میشن حتی اگه کمک داشته باشن مثلا یه مادر نمیتونه حتی راحت شام بخوره دستشویی بره چون بچه داره اول باید سیرش کنه یا سه شب نخوابه اگه بچه تب کرد پس اولویت دیگه خودت نیستی چه برسه همسر 

ولی خوب هر کی جای خودش رو داره همسرت رو دوست داری اولویت هست ولی نمیتونی بچه رو ول کنی بری بچسبی به شوهرت اونور بچه گریه کنه باید برنامه ریزی کنی تعادل باشه دیگه 

حالا بچه ها بزرگ شن مستقل بشن دیگه همسر وخودت ارجح میشید دیگه اونا به شما باید سربزنن 

این انتخاب هست که میکنیم تصمیم میگیریم که چجور کی تو چه مقطعی زندگی کنیم به معنی این نیست که به همسر یا به بچه اولویت ندادیم 

از نظر من کسی که بچه میاره یعنی اولویت بچه من هست بعد همسرم بعد خودم 

حتی خانوادت هم یک جاهایی میگن بچه کوچیک داره نمیتونه کاری بکنه سر بزنه و...

ته دنیای همه تنهایی هست همه میرن پدرومادر خواهر برادر فقطاخرابا همسر هستی زندگی می‌کنی

اگه گفتم فقط همسر برات میمونه برای اینه که بچه ها هم میرن سر زندگی وساید گرفتار مشغله باشن ونیان ونتونن بکنن گفتم تهش همسرت برات میمونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ کس اولویت نیست باید موقعیت شناس بود مثلا مادر ادم مریض میشه نیاز به همراهی تا دکتر داره زن هم خر ...

درست میفرمایید 

منظورم مواقعی هست کە فرصت کمە برای کارا

کدوم ترجیم دادە میشە

اونموقع دیگە پیر شدیم و رمقی نمیمونە برا تنهایی سفررفتنآدم تا جوونە انرژیش زیادە و هیجان دارە برا کا ...

شما انشالله هروقت ازدواج کردی، از این ور رفتی سریع بچه رو نچسبون، یه چند سال تنهایی از زندگی لذت ببرید، بعدش با بچه از زندگی لذت ببرید، و بعدش بزرگ شدن تو اون سن بازم احتیاج به مسافرت و تفریح دونفره دارید،.

نه چه ظلمی من یادمه زمان ما پدر و مادرمون شب نشینی میرفتن مارو نمی بردن میتونید بچه رو چند ساعت بزار ...

خیلی موافقم 

خیلی 

ولی آخە یە عدە هستن میگن شما در برابر اون بچە مسئول هستین،حمایت کنین،تنها نذارین،تفریحاتتون باید همش باشە ،یعنی خودمم موافقما تا حدی

ولی خب اگە اینطوری باشە کە فرصتی برای زندگی نمیمونە همش بچە بچە بچە

همسر چون بچه میره برای خودش ماهی یه بارم ازش خبر نمیشه ولی همسر برات میمونه البته که درست انتخاب کرد ...

دقیقا موافقم

سفر بدون بچە میتونی بری شما؟؟

مثلا تاحالا شمال نرفتین،میخوای بری،آرزوتە دوتایی برین،میتونی؟؟؟

خیلی موافقم خیلی ولی آخە یە عدە هستن میگن شما در برابر اون بچە مسئول هستین،حمایت کنین،تنها نذارین،تف ...

این روانشناسای زرد که الان مد شده و هی راجع به تربیت بچه ها تز میدن گند زدن به بچه ها

برای همین نسل جدید تبدیل شدن به نسل پر توقع و لوس و که همیشه از پدرو مادر طلبکاره 

من به شخصه تربیت زمان قدیم رو بیشتر قبول دارم

بچه ای سالم تره که پدرو مادر عاشق و شاد داشته باشه 

دقیقا موافقمسفر بدون بچە میتونی بری شما؟؟مثلا تاحالا شمال نرفتین،میخوای بری،آرزوتە دوتایی برین،میتون ...

مجردم 

ولی اره مامانم و بابام تنها سفر رفتن یک هفته دو هفته اون موقعه هاکه  بچه  کبودیم خالم و مامان بزرگم میمودن پیشمون میموندن

و قطعا دلم میخواد با همسرم تنها سفر برم 

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
دقیقا درستەبخوای بری سفر،دوتاییبدون بچەآیا ناحقی و ظلم شدە بە بچە؟؟

😂واقعا نمدونم!

ولی خب مامان بابام دونفره بعد بیست سال کافه و ایناشون به راهه...سفر هم بچه بودم میرفتن دوتایی ..یادمه خیلی اذیت میشدم من...البته شاید چون پیش مادربزرگم معمولا نبودم و عادت نداشتم ..

اها پسری نمیدونم والا پسرا چطورین

😂وایییی نههه

تو چنل ام بی تی آی نگا کنی کامنتاشونو متوجه میشی منم از اونجا متوجه شدم

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من