2777
2789
عنوان

سؤالِ خیلی مهم❗اولویت هر مادر و پدری باید بچه ها باشن یا همسرشون❓

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 59 پست
بنظر من هیچ اولویتی وجود ندارهاگرم باشه الویت خودتیولی ولیاینو بدون هر کسی یه جایگاهی داره تو زندگی ...

تعادل..درستە

ولی اگە فرضا شوهرتو بیشتر از بچەت دوس داری،و بیشتر بهش اهمیت بدی،ظلمە؟؟

نرماله‌داشم‌روانی‌شدیم‌با‌این‌تایپمون‌هوفوابستگی‌کوفتی‌دلبستگی‌مزخرفاحساسی‌بودننن،بها‌دادن‌ب‌ادمای‌ا ...

ببین اگه یسری چیزا اذیتت میکنه لزوما به تایپ ربط نداره و میتونی با مشاور حرف بزنی مثلا من کنترل احساسات دارم ولی بقیه موارد برای منم صدق میکنه

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا بچە درس داشتە باشە،توام بخوای با همسرت چقت بگذورنی،چون خیلی دلتنگشیکدوم انتخابتە؟؟

خب همسرم باید درک داشته باشه درس بچه هم مهمه . اینا جز الویت بندی نیست. اینا دو تا کاره که باید هرکدوم به وقت خودش انجام بشه

به بچه میگم برو تو اتاق درستو بخون هر جا گیر کردی از من کمک بخواه و تو اولین فرصت یه تایم دو نفره رد ...

بچە بگە باید باهام درس بخونین.هیچ جاشو نمیفهمم!!

یا اینکە بخوای دونفرە با همسرت بری بیرون یعنی اولویت دادی بە همسرت و بچە رو نبردی،آیا این ظلم بە فرزندتون هست؟؟

هیچ کس اولویت نیست باید موقعیت شناس بود 

مثلا مادر ادم مریض میشه نیاز به همراهی تا دکتر داره 

زن هم خرید داره .شوهر باید چه کنه ؟؟ اهاا درست اینکه مادر رو همراهی کنه و فرصت بود خرید بره نبود باشه شب دیگه 

شوهر و بچه هم همینن مناسب با موقعیت باید اولویت بندی بشه 

ببین اگه یسری چیزا اذیتت میکنه لزوما به تایپ ربط نداره و میتونی با مشاور حرف بزنی مثلا من کنترل احسا ...

رفتم‌تاثیری‌نداشت/

این‌چیزی‌که‌من‌میگمو‌پسرای‌تایپ‌ما‌زیاد‌درگیرشن

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من

بچە بگە باید باهام درس بخونین.هیچ جاشو نمیفهمم!!یا اینکە بخوای دونفرە با همسرت بری بیرون یعنی اولویت ...

نه چه ظلمی 

من یادمه زمان ما پدر و مادرمون شب نشینی میرفتن مارو نمی بردن 

میتونید بچه رو چند ساعت بزارید خونه مادرتون 

به قول مشاوره خیلی خیلی لازمه که زن و شوهر برای خودشون تفریحات دو نفره بچینن

رفتم‌تاثیری‌نداشت/این‌چیزی‌که‌من‌میگمو‌پسرای‌تایپ‌ما‌زیاد‌درگیرشن

اها پسری نمیدونم والا پسرا چطورین 

از سن ۱۲ سال به بالا آره حاضرم اونم پیش آدم مطمئن. کسی که میدونم به کودک آزاری و تجاوز به کودکان اگا ...

اونموقع دیگە پیر شدیم و رمقی نمیمونە برا تنهایی سفررفتن

آدم تا جوونە انرژیش زیادە و هیجان دارە برا کارای دونفری

خیلیم عالیسفر دونفرە چی؟؟؟

حقیقتش سفر چون چند روزه و ممکنه خودتون از نگرانی بچه فکرتون مشغول بشه و بهتون خوش نگذره مگر اینکه بدونید بچه جاش خوبه و داره بهش خوش میگذره 

چه بدی داره خیلی هم عالیه 

میتونین ازش بپرسین؟؟اگە دسترسی دارین بهش الان

اقا بابامه برم اینو ازش بپرسم خیلی یه جوریه🥲