2777
2789

ایکاش یکم منو دوس داشتی اونوقت بهم اهمیت میدادی .کم توی گذشته لهم کردی بخاطر دیگران.حالابازم بهم بی توجهی. اخه چرا.... 

این توقع زیادی نیس که بتونی جلو شکمتوبگیری. 

من دلم میخاد خوش اندام باشم.

بهم رحم کن.

حرفای عاشقانه از زبان بدنم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلبری

همون لوس بازیه

مثلا عکس ک فرستاد کلی غش و ضعف کن بگو خدا انگار تورو از تو رویاهای من نقاشی کرده ضعف کردم برات که فلان

یا مثلا شب خسته از سرکار اومده یجوری رفتار کن ک انگار چقد نگران و دلسوزشی و کوه کنده و فلان

خرش کن در واقع🫡😂🚶🏻‍♀️

من میدونم بگم 

زندیمم 

دردت مین قلبم 

همه کسم 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

همون لوس بازیهمثلا عکس ک فرستاد کلی غش و ضعف کن بگو خدا انگار تورو از تو رویاهای من نقاشی کرده ضعف ک ...

واردی ها😂😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

کولم کول درده

یعنی چ

لرین ؟

اختیار دارین😎🤣🤌

یادم بده

عزیز دلی

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄