2777
2789

اما من دلم به اندازه ۶ سال تنگ شده 

یه جوری که هربار به نبودنت فکر میکنم قلبم مچاله میشه

خاطرات از ذهنم بیرون نمیرن فقط میگم کاشکی ‌...

وقتی خسته م و توان ادامه دادن ندارم دلم میخواد بیای بغلم کنی بهم امید بدی ولی هیچوقت دیگه نمیتونی بغلم کنی و صدام کنی و موهام و ناز کنی

دلم خیلی واسه صدات تنگ شده واسه اینکه باهم بریم پیاده روی و باهام ساعت ها حرف بزنی و منم هربار دلم میگیره بیام پیشت درد و دل کنم

نمیتونم برم بهشت رضا اصلا نمیتونم سنگ قبرت و ببینم چون نمیتونم هنوز باور کنم که نیستی

مرسی که اونقدر راجب این دنیا بهم یاد دادی که خیلی جاها بتونم مراقب خودم باشم و محکم وایسم دلم میخواد بهم افتخار کنی اما حتی دیگه نمیتونی تشویقم کنی 😭

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بهتون صبر بدهروحشون شاد و یادشون گرامی باشه ان شاءالله

ممنونم 🙏🏻

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

خدا رحمتش کنه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بابای تنهام🖤

خدابیامرزتشون😔

مصلحت خدا رو نمیفهمم چرا بابا های خوب باید زود برن ؟

خدا رحمتش کنه

🙏🏻😔

خدابیامرزتشون😔مصلحت خدا رو نمیفهمم چرا بابا های خوب باید زود برن ؟

😭😭

کاش اینجوری نمی‌مرد حداقل 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
😭😭کاش اینجوری نمی‌مرد حداقل

چطور فوت کردن؟ اگر ناراحت نمیشین بگین

برای شادی روح ش صلوات ....اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

منم 9ماه ست که دلم هوای همسرعزیزم کرده وجای خالی ش توخونه خیلی رنج آوره .....برای شادی روح ش صلوات....اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چطور فوت کردن؟ اگر ناراحت نمیشین بگین

تو ای سی یو 

با هزارتا چی ک بهش وصل بود 

چشم انتظار ک منو بینه 

حتی نذاشتن بابام ببینم 

بابام تنها مرد تنهای تنها 😭😭😭😭😭

لعنت به من 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
برای شادی روح ش صلوات ....اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم منم 9ماه ست که دلم هوای همسرعزیزم کرده ...

خدا بیامرزتشون🙏🏻😔

تو ای سی یو با هزارتا چی ک بهش وصل بود چشم انتظار ک منو بینه حتی نذاشتن بابام ببینم بابام تنها مرد ت ...

بابای منم رفت پشت بوم کولر رو درست کنه برقش گرفت و افتاد حتی خدافظی نکردیم صبح بخیر نگفتم و بغلش نکردم

بهش فکر میکنم میخوام بمیرم ولی نمیتونم چون نمیتونم از فرصتی که خدا برای زندگی بهم داده بدون هیچ هدفی دست بکشم

منم دلم برای خواهر یکی یه دونه ام و جوونم تنگ شده زیاد ۱۶روزه که پرپرشده

اخ داغشون تازه ست 

خدا بیامرزتشون 😔

رفت تا نامش از گرد زمین پاک بماند

آسمانی تر از آن بود که در خاک بماند