2777
2789
عنوان

اقایون سایت بیاین لطفا

107 بازدید | 21 پست

پسری ک با نگاهاش وانمود میکنه دوسمون داره اما پیشنهاد نمیده و تازه جلوی من هی میخواد بگه‌دورش پر عز دختره وو....این ادم فازش چیه؟ چرا اینکارارو میکنه؟ چرا نه عین ادم جلو میاد و نه کامل بیخیال میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید مطمین نیست .شاید شرایط جلو اومدن نداره

شرایط مالیشو ک میدونم‌خوب نیست،از طرفی متوجه علاقه ی من شده و گاهی میخواد مثلا جلو چشمم نباشه ک تشنه نگهم داره چون من زیاد دنبالش بودم...الان ک فهمیدم از سادگیم‌داره سو استفاده میکنه ازش دلسرد شدم.حس میکنم ادم کثیفیه...چون من اون موقع یکی از عزیزانمو از دست داده بودم و دنبال توجهش بودم و اونم اینکارو کرد...

میشه لطفا راجبش بیشتر توضیح بدین؟ اینم بگم ک متوجه علاقه ی من شده،چون من زیاد نمیشناسم پسرا رو....

من میگم بدرد نمیخوره طرف جدی باشه میاد سمتت عین این بچه سوسولا نمیگه من دورم پره دختره

بیشعور لاف زنه از اینایی که زیاد فیلم بازی میکنن

اره منم حس میکنم خیلی عوضیه...چون من تو یه برهه ای بودم ک یکی از عزیزانمو از دست داده بودم و دنبال توجهش بودم و کمبود محبت داشتم و اونم وقتی ب عمق علاقه ی من پی برد،با دست پس میزد و با پا پیش میکشید ،مثلا یه موقع زیااد نگاه میکرد و ی موقع از جلو چشمم میرفت یه جایی ک نبینمش تا تشنش بمونن

من میگم بدرد نمیخوره طرف جدی باشه میاد سمتت عین این بچه سوسولا نمیگه من دورم پره دختره

دقیقااا...خیلی چیپه رفتارش...البته میدونم شرایط مالیش خوب نیست الان اما دلیل این بچه بازیاشم نمیفهمم

شرایط مالیشو ک میدونم‌خوب نیست،از طرفی متوجه علاقه ی من شده و گاهی میخواد مثلا جلو چشمم نباشه ک تشنه ...

من متوجه نشدم دقیقا چکار کرده؟

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟