2777
2789
عنوان

ببینید این شخص چ حسی بمن داره

95 بازدید | 17 پست

خیلی بهم محبت می‌کنه توجه می‌کنه از سه سال پیش وسطش ی رابطه عاطفی صورت گرفت چون ممنوعه بود کشید ب حراست و جدامون کردن و خیلی براش گرون تموم شده الان دیگه کامل قیدمو زده و اصلا ابراز عشق دیگه صفر ولی اگر هر کاری باهاش داشته باشم سریع در هر شرایطی مثل قدیم برام انجام میده این یعنی هنوز دوسم داره جلو خودشو میگیره یا فقط دلش برام میسوزه چون می‌دونه تو اون رابطه وابسته ش شدم الان تو لطمه ام یا فقط برام احترام قائل هست بنظرتون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا هنوز اینجوری هر کار دارم برام انجام میده

نمیدونم هرکسی که کاری واس آدم انجام بده که حتما دوست نداره شاید همونطور که خودت میگی احترام اون زمانایی که باهم بودین و تو وابسته شدیو داره ولی کسی که آدمو دوست داشته باشه هیچ وقت قیدش نمیزنه

تا وقتی که نوبت من شه،با خوشحالی واسه همه دست میزنم.🫀

خانما برای عشق،ابایی از بی آبرویی ندارن

برعکس آقایون

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
😔😓چشام اشکی شد پس من ک دوسش دارم دلبسته ام چی

درکت میکنم سخته ولی من جات بودم منم قیدشو میزدم غرورم مهمتره ولی تو اگ خیلی اذیت میشی و احساساتت قوی تره برو ازش روراست بپرس اگ ادم خوبی باشه بازیت نمیده و راستشو میگه اگ از زبونش بشنوی ک حسی نداشته توام حست تموم میشه الان چون فکر میکنی دوست داره حست اینجوریه ولی اگم گف دوست داره ازش بپرس چرا دیگه نشون نمیده و باهات نیست مشکلو حل کنید

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
بیشتر توضیح بده ارتباط این حرفتو با سوال من برام جالب بود نظرت

نمیدونم 

متنو خوندم یاد این جمله افتادم

وقتی بعد از برملا شدن رابطتون قیدتو زده،یعنی تا همونجا براش ارزش داشتی

اینکه قاطع کاری نمیکنه ک بری،شاید از دوست داشتنش باشه

ولی اینکه واضح هم مثل قبل ابراز علاقه نمیکنه،قطعا طبق حساب کتاباش،نمی ارزه ک این کارو بکنه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
درکت میکنم سخته ولی من جات بودم منم قیدشو میزدم غرورم مهمتره ولی تو اگ خیلی اذیت میشی و احساساتت قوی ...

جوابت خیلی خوب و کامل بود با اینکه پرسیدن این سوال برای من و جوابش واقعی برای اون خیلی سخته ولی ارزششو  داره میپرسم ممنون

نمیدونم متنو خوندم یاد این جمله افتادموقتی بعد از برملا شدن رابطتون قیدتو زده،یعنی تا همونجا براش ار ...

ی چیز بگم میترسم حرف بد بزنی من متاهلم اون مجرد یعنی شرایط قاطع بودنم نداریم 

خیلی منطقی و علمی جواب دادی ممنون درسته

متاسفم 

بچسب به زندگیت،برو دنبال آرزوهات

اگه قسمتت باشه برمیگرده،ولی یادت باشه جایی ک باید پات میموند رفت،حالا ب هر دلیلی

خوشبخت باشی