2777
2789

بچه ها این که میگم اخلاقش با من عالیه 

نمیتونم اسم رابطمونو بگم (نامزدیم ولی عقد نشدیم هنوز)

خلاصه خیلی بهم محبت می‌کنه بیش از حد 

خیلی دوسم داره بازم بیش از حد ،هرچی من بگم حرف حرف منه 

اصلا آدم دروغگویی نیست 

خیلی مهربونه 

احترام سرش میشه 

الان مریض شدم انقد هوامو داره ک حساب نداره 

ولی مشکلاتی هم هست که حس میکنم باید باهاش ازدواج نکنم 

شرایط مالیس خیلی متوسطه 

ولی داره تلاشش رو می‌کنه اما بازم مشکلم این نیست 

قبلا ازدواج کرده نامزد داشته ب مدت سه ماه 

اینجا من صد درصد مطمعنم تقصیر دختره بوده کاملا مطمعنم که این بی تقصیر بوده 

خلاصه طلاق گرفته و الان عاشق منع 

اما من دخترم میگم وقتی میتونم با یه پسر ازدواج کنم چرا زن این بشم 

از یه طرف میگم کی دیگه تو این دنیا پیدا میشه انقد منو بخواد برام ارزش قائل بشه 

ولی بازم یه مشکل دیگه هست اینکه تلفنی دیدم با دوستاش حرف میزنه به شوخی بهشون فحش میده نه فحش خیلی بد ولی اسم حیوون هارو روش میزاره من دلم میخواد شوهرم باکلاس باشه 

ولی بازم دوستم میگه همه ارزوشون همچین مردیه راحت از دست نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اون حرفا رو به دوستاش میزنه. ؟ اگر فقط دوستاشه عادیه ک باهاشون راحت باشه نمیشه سر این قضیه  باهاش کات کرد 

شما اگر با قضیه نامزد داشتنش مشکل داشتید از روز اول نباید باهاش وارد رابطه میشدید 

به نظر من بهش فرصت بده مشکلاتی ک‌ عنوان کردید مشکلات جدی ای نیست ک  شروع زندگی رو مختل کنه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

اینجوری ک میگی پسر خیلی خوبیه.

اره عاشقت باشه نباید از دستش بدی.

بعدشم نامزدی ناموفق قبلیش تقصیری نداشت.

و آخرین حرفم هر آدمی هر چقد هممممم باکلااااس باشه ولی بازم شوخی میکنه.

بیچاره دیگه شوخی هم نکنه

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...

از لحاظ مالی ببین اگه جای پیشرفت داره و میخاد دراینده بیشتر تلاش کنه برای کار و شغل و اینا قبول کن

حتما علت طلاقش مطلع شو و خوب تحقیق کن

درمورد دوستاش هم خب همه با دوستاشون راحتن چه دختر وه پسر😅اصن اگه اسم دوستامون یه حیوون نباشه که دوست به حساب نمیاد🤣 ولی اینم قابل حله. بهش بگو خوشت نمیاد تکرار کنه این حرفارو 

اینکه قبلا سه ماه نامزد بوده صرفا چیزی نیست که بخوای ردش کنی اما حتما باید بفهمی دلیل این جدایی چ ...

دلیل جدایی این بوده ک شرایط مالیس ضعیف بوده اون بهش فشار آورده اینم نتونسته 

از لحاظ مالی ببین اگه جای پیشرفت داره و میخاد دراینده بیشتر تلاش کنه برای کار و شغل و اینا قبول کنحت ...

گفتم و هرچی میگم میگه چشم 

همیشه حرف حرف کنه😑نمیراره اصلا بهونه دستم بیاد پنج دقیقه قهر کنم

اینجوری ک میگی پسر خیلی خوبیه.اره عاشقت باشه نباید از دستش بدی.بعدشم نامزدی ناموفق قبلیش تقصیری نداش ...

حرفای زشت میزنه که من خجالت میکشم تو جمع بگم شوهرمه 

البته با دوستاش و به خودش 

مثلا وقتی ازش ناراحت بشم میگه گو.ه تو خودم 

خیلی بدم میاد 

واقن بدم میاد 

خودت دوسش داری؟آیا وضع مالیش فعلااااا در حدی هست که بتونه زندگی دونفرو اداره کنه؟

اره در اون حد هست ولی من میتونم شوهر بهتری کنم از نظر مالی 

خودم دوسش دارم ولی نه اونقدری ک اون عاشق منع 

الان مریض شدم هزار بار پیام ک برو دکتر چرا نمیری 

رفتم ظرف شستم کلی حرف زد گفت تو جون نداری چرا میزارنت ظرف بشوری 

تو اتوبوس بودم پشت تلفن یکساعت با من حرف منو بخندونه چون مریضم 

این از امروز 

هر روز همینه 

اگه ازدواج کنیم بهش بگم ظرف بشورم میشوره بگم غذا بپز میپزه الان که شوهرم نیست بگم چهل میلیون پول بده میدهشرایط مالی خیلی معمولی هم داره نمیگم پول از سرش ریخته ک بده

حرفای زشت میزنه که من خجالت میکشم تو جمع بگم شوهرمه البته با دوستاش و به خودش مثلا وقتی ازش ناراحت ب ...

خو ب این دلیل ک نمیشه ب هم زد.

بهش ب صورت منطقی و با استدلال های درست تذکر بده ولی شوخی نباشه ک اونم جدی نگیره.

اگه دیدی ول کن نیست بگو ک اگه ادامه بدی ب کارات من همه چیو ب هم میزنم

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...