2777
2789

من شوهرم تا حالا ازش هیچی ندیدم فقط محیط کارش پررررر زنه و دختر و پلنگ و ملنگ 

همش فک‌میکنم یک روزی میخواد با اینا بمن خیانت کنه 

دیروز واسم یک شاخه گل اورد ازش تشکر کردم ولی دل تو دلم نبود که شاید یکی از اون دخترا واسش اورده این بمن داده 

وقتیم تو محیط کارش بهش زنگ میزنم با عشقم و خانومم جواب میده ولی همیشه یکی مثل زنبور کنارش ویز ویز میکنه 

این شوهرمم دست بخیرش خیلی خوبه 

دارم روانی میشم من به خودم قول داد دیگه شکاک نباشم ولی‌‌‌‌...

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه مردا خیانت مبکنن

غصه نخور ریلکس باش

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
این چه حرفیه‌میگی😒

حقیقت

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
حقیقت

اصلا نیست 

واس خودتون اینکاره جمع نبنید

پدرم خودم

همسرم خودم

و... کلی مرد وفادار دیدم و هست و شما نمیتونی الکی همه بگی خیانت میکنن و روان یکی دیگه رو الکی بهم بریزی

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

تحقیق کن زرنگ باش استرسوکناربذار

اخه دوبار بی دلیل اون دخترا ساعت ۱۱ شب بهش زنگ میزدن سوالای الکی میپرسیدن 

شوهرمم باهاشون دعوا کرد 

فکردم جلوی من اینطوری میکنه

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧