2777
2789
عنوان

جوشای هورمونی خسته شدم دیگه😭😭

123 بازدید | 27 پست

انقدر راکوتان خوردم الدی خوردم داکسی سایکلین خوردم ولی دوباره جوشام برگشت، پوستم داغون شده

واقعا جوشای هورمونی درمان نمیشن؟ همه دوستام با راکوتان خوب شدن ولی من همچنان دارم جوش میزنم هیچی جواب نمیده روم😭

لطفا اگر کسیو میشناسید دکتر خوبی یا چیزی بهم معرفی کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید به پزشک زنان مراجعه کنی

استارتر عذر میخوام

میشه خواهش کنم تاپیک قبلمو گزارش بزنید لطفا 😔🙏🏻

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

برام عجیبه برای جوش های هورمونی راکوتان بهتون دادن 

دکتر بمن گفت اصلا موثر نیست تازه مشکلات کبدی هم برات میاره از طرفی راکوتان دوره ی برون ریزی داره 

یعنی یکی دوماه طول میکشه که بهبود رو نشون بده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ریشه کن باید بشه

مشکل تنبلی تخمدان نداری

کاربر قدیمی🤍                                                              تصویر پروفایل بازیگر خوب کشورمون خانوم دیبا زاهدی هستن چون خیلی میپرسیدین😅 
یعنی هیچ کار خاصی نکردی؟ خودش کی میرن، یعنی ممکنه جوشای منم خوب بشن خود به خود؟

ببین قرص با دوز کم بخور

برای صورتتم سرم نیاسینامید بزن

تا وقتی برن

یه تاپیک میخا بزنم درمورد ش توضیح بدم حتما تگت میکنم

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

برام عجیبه برای جوش های هورمونی راکوتان بهتون دادن دکتر بمن گفت اصلا موثر نیست تازه مشکلات کبدی هم ب ...

چون واقعا هیچ قرصی روم جواب نمیده راکوتان و امتحان کرد، شما میدونی چیکار باید بکنم چی بخورم

دکتر داد؟ دکتر زنان رفتی؟ و برای چیه قرص؟ برنگشت بعده چند سال؟

من تنبلی تخمدان داشتم و جوش های بدی میزدم 

چند دوره سیپرو خوردم کلا قط شد جوشام

اره دکتر زنان تجویز کرد 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
چیجوری باید بخورم؟ چند روز از پریودی بگذره؟

از روز پنجم پریودی بخور 

تا پایان ۲۱ دونه ش 

هم پریودت تنظیم میشه هم جوشات میره

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد