2777
2789

خونگیه؟حرف میزنه یانه کلا خونگی هس یانه دردسرش اینا چطوره  بگیرم یانه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرلاکی تازه دون خور شده بگیر ، یعنی کاملا دستی 

و عروس هلندی خیلی لوسه اگه وقت رسیدگی داری بخر وگرنه بیخیال شو 

و خیلی باهوش هسن هم لجبازی میکنن هم قهر می‌کنن...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اگه سرلاکی بگیری بزرگ کنی شانست نر دربیاد اره حرف میزنهدردسر نداره خیلی

داشتی؟ کلا طوطی ملنگو واینا بهتره یاعروس هلندی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اگه دستی باشه خوبهاگه کم سن و تازه دون خور شده باشه بازم خوبه میتونی اهلیش کنی ولی اگه بالغ وحشی باش ...

خخخ اگ شانس ماباشه وحشیه

سرلاکی تازه دون خور شده بگیر ، یعنی کاملا دستی و عروس هلندی خیلی لوسه اگه وقت رسیدگی داری بخر وگرنه ...

کلا عروس هلندی بهتره یا طوطی ملنگو واینا

ملنگو چند برابر عروس هلندی قیمتشه خب قطعا بیشتر حرف میزنه و سخت جون تره عروس خیلی حساسهسالن پرورش عر ...

کدومش بهتره شما ک سالن داری چ پیشنهادی میدی چی بخرم

من دارم‌. پیشنهادم اینه نگیری. اگه خودم به عقب برمیگشتم هیچوقت نمیاوردمش

واس چی

وحشیاش خونی میکنن آدمو من یکی داشتم از سگ هم بگیر تر بود خدابیامرز اسمش هوشنگ بود خیلی لات بود🥺🥲

خخخخخ خدالعنتت نکنه

وحشیاش خونی میکنن آدمو من یکی داشتم از سگ هم بگیر تر بود خدابیامرز اسمش هوشنگ بود خیلی لات بود🥺🥲

هوشنگ 🤣🤣🤣