2777
2789

اینو بگم فعلا شرایط ازدواجو نداریم،چون باید شغل ثابت پیدا کنه و حداقل بتونه یه ماشین با پول خودش بخرع.

جفتمون بیس سالمونه و دانشجو ایم،ایشون دانشجو معلمه و قراره مربی اسکیت بشه و منتظر رسیدن کارت مربی گری هست.

و ایشون یه استان دیگس من یه استان دیگه و ۳ ساعت از هم‌فاصله داریم،۶ ماهی هست منو میشناسه و بارها و بارها بهم پیشنهاد داده که با هم واسه ازدواج و اینا اشناتر شیم،اما من قبول نکردم

یه کاری برام پیش اومد تو شهر این پسره و منم رفتم اون شهر و این ماه دو بار همدیگرو دیدیم تو شهر این پسره...

ایشون بسیار با اخلاق و مهربون هستن و جوری رفتار میکنن که انگار واقن من تنها دختر رو زمینم و حس میکنم ملکه هستم...خیلی مودب و خیلی احتراممو داره...

خونه و ماشبن نداره و ماشین باباش زیر پاشه و قصد داره تا سال بعد ماشین بخره... چهره اش متوسطه اما من زیاد دوس ندارم چهرشو با اینکه زست نیس... واقعا اخلاقش منو تحت تاثیر داده و بش گفتم میخوام بع پیشنهادت فک کنم و این پسره واقعا شوکه شده بود اخه اصن فک نمیگرد ی روز نظرم تغییر کنه...

۲ روزه از اینکه بش گفتم با پیشنهادت موافقم،میگذره...اما ایشون خیلی حسش عمیق تر از منه حتی چنبار سر حرفایی ک بش زدم بغض کرد💔 من احساس میکنم نمیتونم دوسش داشته باشم...نمیدونم چیکار کنم💔با اینکه خیلی هوامو داره اما خب بازم حس میکنم اونقدرا دوسش ندارم

چیکار کنم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کات کن یه بچه 20 ساله شوهر ازش درنمیاد یک

دو یه بچه 20 ساله دیگه چرا باید اول جوونیش بره تو ارتباط با کسی که ظاهرش به دلش نیست؟ 40 سالت هم بود همچین کاری انجام نده.. چهره باید به دل بشینه و به دل نشستن با زیبایی متفاوته