2777
2789

بچه ها دختر عمه ام تو بهزیستی کار می‌کنه سرپرست خوایگاهشونه با من خیلی صمیمیه گاهی از سرنوشت کسایی که میان میگه پوست جیگرم می‌ره روزی هزاران بار خدا را شاکر باشید حتی اگر والدین سختگیر بی احساس داشتید ولی بودن حداقل بالا سر بچه هاشون این بچه ها چه گناهی کردن دختر ۱۳ ساله را مامانش باید ول بده  بره کرج شوهر کنه که یه افغانی گولش بزنه تو یه ساختمان نیمه کاره حامله اش کنه بعد هم فهمیده دختره حامله است فرار می‌کنه مادربزرگش میاردش بهزیستی بچه ها اگه هیکل اش را میدیدید لاغر یه شکم بزرگ چهره فوق العاده معصوم من گاهی لواشک براش می‌فرستادم دختر عمم می‌گفت گفته خانم دلم چیز ترش میخواد هیچی چند هفته پیش زایید سزارین اش کرده بودن دختر عمم می‌گفت بچشو نشون نداده بودن یه راست شیرخوارگاه برده بودن می‌گفت یه توالت فرنگی نبود این که زایمان کرده بره بعد می‌گفت بچه های خوابگاه براش گوشت چرخ کرده پختن

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

😭الهی

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووف😔😔😔دخترعمه م سرپرستی دوتا بچه از بهزیستی گرفته که یکی از بچه ها مامانش 14 ساله بود که حامله شده بود و بچه رو تحویل بهزیستی دادن و یکی دیگه هم قبول کرد و خداردشکر بچه ها خوشبخت شدن و با خودش برد انگلستان. 

بچه ها چه گناهی کردن آخه 😔😔😔😔

از همه بدتر اینکه افسردگی بعد زایمان گرفته میگه همه اش یه کلاه نوزاد دستشه میگه بچم را می‌خوام یه مدت بهش اعصاب بستریش کردن اومده با فنر دفتر فنری می‌خواسته خودشو بکشه

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
بهزیستی بچه ای رو که بهش تجاوز شده گرفته؟ فکر نمیکنم به جز بچه هایی که cp هستن والدین بتونن بگن ما ن ...

بد سرپرست و بی سرپرست والدینشون که نزاشتنشون رهاشون کردن مثلا همین دختر پدرش معتاد گم و گور شده مادرش رهاش کرده رفته کرج مادربزرگش وقتی حامله شده گفته نمیخوامش دو قسمت دارن بخش کودکان شش هفت ساله بخش دخترا سیزده چهارده تا شانزده ساله

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
اوووف😔😔😔دخترعمه م سرپرستی دوتا بچه از بهزیستی گرفته که یکی از بچه ها مامانش 14 ساله بود که حامله ...

کار بزرگی کرده ولی اینا دیگه بزرگن و دختر عمه ات از شیرخوارگاه بچه آورده اینا اکثرا آسیب دیده آن و خیلی سخته تربیتشون با اینکه دختر عمم میگه دلشون خیلی پاک و معصومه

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
کار بزرگی کرده ولی اینا دیگه بزرگن و دختر عمه ات از شیرخوارگاه بچه آورده اینا اکثرا آسیب دیده آن و خ ...

عزیزم یکیو از شیرخوارگاه گرفت یکی هم بزرگ بود از بهزیستی. متاسفانه باید مدام براشون تراپیست ببرن ولی نمیبرن 😔اونا بشدت احتیاج به روانشناس دارن 😔من پارسال خیلی تلاش کردم تا برم پیششون ولی نذاشتن حداقل پای حرفاشون بشینم البته حق هم دارن ولی کاشکی میشد حداقل بهشون کمک کرد جز کمک مالی، هیچ کمکی نمی‌پذیرن 

از همه بدتر اینکه افسردگی بعد زایمان گرفته میگه همه اش یه کلاه نوزاد دستشه میگه بچم را می‌خوام یه مد ...

میگم نمیشد بچه ش رو بهش بدن؟ واقعا اون الان انس با بچه ش گرفته خیلی گناه داره 

بهزیستی بچه ای رو که بهش تجاوز شده گرفته؟ فکر نمیکنم به جز بچه هایی که cp هستن والدین بتونن بگن ما ن ...

میتونن عزیزم،روزانه چقدر مجتمع قضایی (اداره سرپرستی) والدینی که از هم جدا میشن و بچه رو نمیخوان، تحویل به بهزیستی میدن. بد سرپرست و بی سرپرست 

کار بزرگی کرده ولی اینا دیگه بزرگن و دختر عمه ات از شیرخوارگاه بچه آورده اینا اکثرا آسیب دیده آن و خ ...

میگم گفتم این مسائل شاید باعث بشه شاید یک روزی شاید من و شما یا هرکسی بتونیم بهشون کمک کنیم. امروز رفتم سر زدم به خانه ی. نوباوگان مظفری و حسابی لذت بردم. اگر تونستین درباره ش مطالعه کنین. یک یتیم خونه خصوصی که 4 نسل متولی‌ش هستن و خرج اون ایتام با همون خانواده هست. من همیشه بهشون سر میزنم