2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه دوره ی پریودت چند روزه است؟ همیشه ۱۰ روزه ای یا هفت روزه؟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
همیشه تا ده روزه حالا الان یعنی ده روزم تموم شده الان باید برم ؟ یا اینکه فردا حساب میشه ؟

اگر مثلا ۲۷ ساعت ۴بعدظهر پریود شدی و پربودات همیشه ۱۰روزه است، ۷ آذر ساعت ۴ بعدظهر ۱۰ روز تموم میشه و باید غسل کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اگر مثلا ۲۷ ساعت ۴بعدظهر پریود شدی و پربودات همیشه ۱۰روزه است، ۷ آذر ساعت ۴ بعدظهر ۱۰ روز تموم میشه ...

ممنون عزیزم

۲۷ م ساعت ۸ صبح پریود شدم الان باید ۷ آذر برم حموم یا الان برم حموم ؟

ممنون عزیزم۲۷ م ساعت ۸ صبح پریود شدم الان باید ۷ آذر برم حموم یا الان برم حموم ؟

اگر هنوز لک داری، فردا ۸صبح باید غسل کنی، و اگر بعدشم باز لک دیدی، دیگه استحاضه محسوب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر هنوز لک داری، فردا ۸صبح باید غسل کنی، و اگر بعدشم باز لک دیدی، دیگه استحاضه محسوب میشه

میدونی لک ندارم من همیشه معذرت میخام با پنبه داخل واژنمو چک میکنم اونجوری یکم پنبه ترشح قهوه ای روشن داشتم ولی لکی که خودش رو لباس باشه ندیدم 

میدونی لک ندارم من همیشه معذرت میخام با پنبه داخل واژنمو چک میکنم اونجوری یکم پنبه ترشح قهوه ای روشن ...

خب اونم حسابه حتی اگر داخل باشه. باید تزشحاتت بی رنگ بشه، حتی زرد چرکی هم باشه هنوز پاک نشدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40