2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد و حراست محترم

146 بازدید | 18 پست

گول نخورین ، حراست دانشگاه ازاد بیشتر از دولتی گیر میده

توی دولتی چیزی به اسم گیت حراست نداریم اما دانشگاه ازاد گیت حراست داره! 

خرابه شده رو میخوای بری توش از سرتاپاتو نگاه میکنن

فقط ارایش ازاده وگرنه اشکتو برای اینکه وای خدا یکم ران پات معلومه در میارن

تجربه ندارین دانشگاه ازادیا؟ من واقعا نمیدونم چی بپوشم

میگم ژکت میبینم گیر میدن میگم هودی گیر میدن میگم شلوار گیر میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشگاهه دیگه محیط درسه

دوس داری چطوری بگرذی تو

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بازم خدارو شاکر باشید 

زمان ما چادر اجباری بود آرایش ممنوع

همه شبیه لولو بودیم😂

بعدشم دانشگاهه دیگه حالا برای اون دو سه ساعت کلاس یه پالتو یا مانتوی یکم بلند تر انتخاب کنید

و خودتون رو تو موقعیتی که یه به درد نخور بخواد بهتون گیر بده نگذارید

البته این نظر منه

من از سال ۸۸ تا ۹۸ دانشجو بودم

دانشگاه های مختلف دولتی 

بلا استنثنا حراست وحشتناکی داشتن و بله گیت حراست داشتیم

من حتی چادر میپوشیدم از ترس  به مانتوی کوتاه زیر چادر

کفش پاشنه ده سانتی 

لاک ناخن دوتا انگشتم

پنکک صورتم گیر میدادن 

دانشگاه ما دولتیه خیلی آزادن من خودم یه بارونی خریدم اینجا گذاشتم همه میگفتن خیلی کوتاه دانشگاه نمیذ ...

میدونم دوستام دولتین کوتاه بلند بگ مام استایل اسکینی رنگ جیغ هر چیییی، هیچکی هیچی نمیگه ، اونوقت اینجا ما رو به قران قسم دیدم چجوری دختره رو انداخته بودن گریه