2777
2789
عنوان

بچه هااقتصادی خوش فکربیایدراهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ماشین دست دوم بخرید روی فروشش ضرر خاصی نمیکنید

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

چرا اینقد به خودت فشار میاری. یکم زندگی کن گلم. فعلن ماشین بخر. چند سال دیگه خونه عوض کنید که سبکتر ...

منم حس میکنم طلابگیرم خیلی بخودم فشارمیارم بدون تفریح و...وخونموهم دوست ندارم 😭

من خیلی مقتصدم و به فکر اینده ولی دیگه واقعا مگه چقدر زنده ای چند سال بی ماشین بشی!ماشینتون بخرین بعدا یواش یواش طلا خورد خورد میخری خونم عوض میکنی الان ماشین و مسکن تو رکوده چند وقت دیگه نوبت اوج گیری ماشین و خونس پس ماشینی که زسر پاته گرون میشه عین طلا استفادت هم کردی ازش

خب مسافرت که خیلی نمیرید یه ماشین برا داخل شهر میخوایید یه ماتیز یا یه پراید تمیز بخریدبقیشم طلا بخر ...

موتورداریم ولی دوتابچه دارم نمیشه باموتورجایی رفت 

شوهرمم انگاریجوری میشه بگم پرایدبخربعدیکسال بی ماشینی

منم حس میکنم طلابگیرم خیلی بخودم فشارمیارم بدون تفریح و...وخونموهم دوست ندارم 😭

خونه رو عادت میکنی. بعدم مهم نباشه عمر جوونیت دوروزه یکم خوش بگذرون بپوش عقده نشه برات.‌منم تا خرخره تو قسطم خسته شدم. دیگه نمیخام پیشرفت کنم😂والا بخدا جوونیم رفت بدون یه مسافرت دونفره

من نظرم روی ماشین هست چون شرایط شما رو داشتم بنظرم ادم مگه چقدر میتونه جوون باشه که حوصله ی مسافرت و ...

ووویی نه اصلاجای قسط نمیونه تاحداقل نصف 1404جای هیچ قسطی نیست ولی اگه ماشین وبگیرم چون شوهرم شیفت روزهایی که خونه است ومیتونم بگم بره اسنپ کارکنه 

خونه رو عادت میکنی. بعدم مهم نباشه عمر جوونیت دوروزه یکم خوش بگذرون بپوش عقده نشه برات.‌منم تا خرخره ...

شماچیاگرفتی؟ازشون راضی هسی حداقل؟من جای خونموخیلی دوست دارم بخاطرهمین خریدمش ولی چندنفرمنوبهش دلسردکردن ازپس ایرادگرفتن

شماچیاگرفتی؟ازشون راضی هسی حداقل؟من جای خونموخیلی دوست دارم بخاطرهمین خریدمش ولی چندنفرمنوبهش دلسردک ...

من والا همسرم هیچی نداشت. پول جهازمو دادم خانوادشم پول گذاشتن و ۲ تا وامم با حقوقش دادیم یه خونه ۷۰ متری خریدیم تو یه شهرک.( همه هم میگفتن جاش خوب نیس و ... مثلا انگار خودشون تو قصرن) بعدم الان کلی وام خونگی و یه وام بانکی که تقریبا ۳ /۴حقوقمون میره براشون ماشین خریدیم. بعد الان مادر شوهرم میگه پولاتونو جمع‌کنید خونه بهتر بخرید. منم به همسرم گفتم من ن دیگه قسط میدم ن هیچی مامان بابات پول دارن بدن خونه بخرن برات. ۲ سال دیگه قسطا تموم. ن لباسی میخرم و ن مسافرتی هیچی.اونوقت بعضیا پدر مادراشون بفکرن خونه ماشین.شانس ندارم کهع