2777
2789
عنوان

تواقدامم لتروزول خوردم ولی امیدی ندارم ک اینماهم باردار باشم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 43 پست
انشالله شماهم باردار بشی چندوقت اقدامی مشکلت چی

من هم مثل شما لتروزل خوردم تمام سونوگرافیهامم سالم تنبلی تخمدانمم رفع شده،فکر کنم مشکل همسرم نمیره از مایش درضمن یه پسر ده سال دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیت تخمک گزاری بگیر روز تخمک گزاری اقدام کن

اتفاقا اینماه هم آمپول آزادسازی زدم ۲۴ساعت بعدش دوشب پشت سرهم اقدام کردم ولی نمیدونم اینماه باردارم یا نه چون اصلا علائم ندارم  

فولیکول چند داشتین

فولیکولام هالیه نمیدونم بیست بود دکتر گفت عالی نمیدونم چرا باردار نمیشم لتروزل برام تجویز کرد دو دوره ،الانم متفورمین ودوفاستون مصرف می کنم من تنبلی داشتم رفع شده ،فکر کنم اشکال از همسرم نمیره ازمایش لحبازی می کنه

اتفاقا اینماه هم آمپول آزادسازی زدم ۲۴ساعت بعدش دوشب پشت سرهم اقدام کردم ولی نمیدونم اینماه باردارم ...

میشی عجله نکن دوماه که چیزی نیست اگر تا شش ماه نشدی همسرتروهم بفرست ازمایش چون اقایون هم مشکلات اسپرمی دارن 

یعنی این ماه نمیشم🥺🥺😔خسته شدم دیگه

مثبت فکر کن...ان شالله که میشی.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

ممنون‌کاش شماهم یکی دیگ بیاری بچه گناه داره

من همسرم دوست نداره وگرنه پنجسال پیش اورده بودم الانم اصلا نمیره ازمایش بالاخره باید هردوطرف راضی باشن الانم پسرم ده سالش فایده ای نداره